Places logo
Menu

Arnhem niet bang voor de tandarts: Best beoordeelde bedrijven

Arnhem niet bang voor de tandarts: Best beoordeelde bedrijven

Arnhem, de hoofdstad van Gelderland en een aantrekkelijke locatie voor ondernemingen. Arnhem ligt centraal in de provincie Gelderland en biedt veel mogelijkheden voor zowel gevestigde ondernemingen als startups. Nieuwe huurmogelijkheden in kantoorgebouwen in de binnenstad maken het dat ook het centrum, ten opzichte van industrieterreinen, een populaire hotspot vormt voor ondernemingen. Telefoonboek.nl deed onderzoek naar de best beoordeelde bedrijven van Arnhem om een kijkje te nemen in het ondernemerslandschap van de Gelderse hoofdstad. Hier volgt de top vijf best beoordeelde bedrijven in Arnhem.

Tandartspraktijk doet het goed

Zoals altijd heeft Telefoonboek.nl met haar recensies flink aan de tand gevoeld op het gebied van ondernemingen om de best gereseceerde bedrijven in kaart te brengen. Kooij Tandartspraktijk R.C.B. doet het van alle onderzochte Arnhemse ondernemingen het beste met een beoordeling van 9,9 gebaseerd op 188 recensies.

Net zoals mondhygiëne zijn recensies uitermate belangrijk. Niet alleen vergroot het de vindbaarheid van bedrijven, ook zorgt het voor meer vertrouwen. Al helemaal wanneer het gaat over het uitzoeken van een tandarts, iets waarbij vrijwel iedereen een betrouwbare keuze wilt maken, is het handig om de beste opties te kunnen overwegen.

Persoonlijke verzorging scoort hoog

Na de tandartspraktijk scoort handelsonderneming Axiom Pronet het beste met een score van 9,8 op basis van 22 recensies. Daarna volgt Strijkservice Strijkerijtje met een score van 9,8 op basis van 20 recensies. Voor het professionele ondernemerslandschap van de stad Arnhem is een goed gestreken blouse voor een sollicitatiegesprek of een bedrijfspresentatie geen overbodige luxe.

Hoewel de volgende bedrijven de vlag moeten strijken voor de vorige ondernemingen neemt het niet weg dat zij nog steeds een prominente positie innemen in de stad Arnhem. Mooi Zelfgemaakt, een breizaak die wol of garen levert aan creatievelingen scoort een 9,7 op basis van 18 recensies.

Voordat er een eind wordt gebreid aan dit artikel staat op nummer 5 last but not least de onderneming Light Power. De nummer vijf bevestigd het feit dat bedrijven die zich focussen op persoonlijke verzorging hoog scoren in Arnhem. Met een score van 9,6 op basis van 17 recensies scoort het bedrijf dat specialiseert in laser ontharing nog steeds erg netjes.

Het is opvallend dat bedrijven die zich richten op persoonlijke verzorging hoog scoren in de recensies. Natuurlijk zijn dit ook ondernemingen die services verlenen waarbij de consument verwacht dat hij van een goed resultaat wordt voorzien. Een recensie is in dat geval heel waardevol en kan bepalend zijn in het beslissingsproces van mogelijke klanten.

Ratings

  1. Kooij Tandartspraktijk R.C.D. - 9,9 o.b.v. 188 recensies
  2. Axiom Pronet - 9,8 o.b.v. 22 recensies
  3. Strijkservice Strijkerijtje - 9,8 o.b.v. 20 recensies
  4. Mooi Zelfgemaakt - 9,7 o.b.v. 18 recensies
  5. Light Power - 9,6 o.b.v. 17 recensies

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!