Places logo
Menu

Arbeidsbureaus met name in grote steden goed beoordeeld

Arbeidsbureaus met name in grote steden goed beoordeeld

Het afgelopen kwartaal, van april tot juni 2018, is het aantal werklozen gedaald met 14 duizend, terwijl het aantal banen verder groeide met 52 duizend. Hiervan is ongeveer een vijfde in de uitzendbranche, de bedrijfstak waarin de banengroei het hoogst is. Inmiddels telt de uitzendbranche 833 duizend werknemersbanen, wat tien procent van alle banen van werknemers is, tegen zeven procent in 2010. De branche waaronder arbeidsbureaus vallen wordt dus steeds omvangrijker. Wij van Telefoonboek.nl zochten uit hoe goed arbeidsbureaus telefonisch bereikbaar zijn en hoe klanten deze bedrijven beoordelen.

Onderzoek telefonische bereikbaarheid

Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen aangeven of bedrijven telefonisch bereikbaar waren toen zij probeerden te bellen. In de database van Telefoonboek.nl staan 18.143 telefoonnummers geregistreerd in de categorie "arbeidsbureau", waarvan er 2.576 beoordeeld zijn op telefonische bereikbaarheid. Een bedrijf krijgt het label "slecht bereikbaar" wanneer er drie keer of vaker geen gehoor wordt gegeven aan de oproep. Hierbij is er geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 362 arbeidsbureaus het geval, wat neerkomt op 14% van de bedrijven.


Het UWV in Leeuwarden nam het vaakst niet te de telefoon op, namelijk 314 keer. UWV Heerlen en UWV Eindhoven volgen met respectievelijk 108 en 103 gemiste oproepen. De telefonische bereikbaarheid van arbeidsbureaus is over het algemeen overwegend positief: 86% van de beoordeelde bedrijven (2214 van de 2576) waren goed bereikbaar.

Onderzoek ratings

Niet alleen de telefonische bereikbaarheid, maar ook de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding van een bedrijf kan beoordeeld worden via Telefoonboek.nl. Op basis van het aantal beoordelingen en verschillende ratings van consumenten wordt een gemiddelde opgesteld. In totaal zijn de arbeidsbureaus 2.915 keer beoordeeld. Op basis van deze beoordelingen is een top vier opgesteld van arbeidsbureaus.

Top vier best beoordeelde arbeidsbureaus

  1. Select2Connect Personeelsdiensten in Alkmaar: 40 beoordelingen met een gemiddelde van een 10,0
  2. Jelle B.V. in Rotterdam: 55 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,8
  3. Apaysan B.V. in Den Haag: 61 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,7
  4. Fallenstein Executive Search in Bilthoven: 157 beoordelingen met een gemiddelde van een 7,9

Wat deze arbeidsbureaus bijzonder maakt

Het Alkmaarse Select2Connect scoort met 40 beoordelingen van gemiddeld een 10,0 het best. Dit uitzendbureau is gespecialiseerd in de transportbranche en heeft ook een vestiging in Venlo. De medewerkers leveren volgens klanten uitstekende dienstverlening en hebben veel affiniteit met vrachtwagenchauffeurs en een passie voor transport. In Rotterdam zit het arbeidsbureau Jelle B.V., wat ook veel positieve beoordelingen krijgt. Bij bedrijf wordt alles goed en snel geregeld volgens klanten. Ze denken met je mee: 'Zij zorgen ervoor dat de juiste kandidaat wordt geplaatst bij de juiste opdrachtgever.' Apaysan wordt omschreven als een uitzendbureau waar je je thuis kan voelen. Het Haagse bedrijf is een aanrader om mee samen te werken volgens tevreden klanten. De meeste beoordelingen zijn toegekend aan Fallentein Executive Search uit Bilthoven. Zij kregen maar liefst 157 beoordelingen. Executive search houd in dat dit bureau klanten adviseert op het gebied van werving en selectie van kandidaten voor een hoge functie, meestal op het gebied van management.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!