Places logo
Menu

47% ondernemers maakt gebruik van 06-nummer

47% ondernemers maakt gebruik van 06-nummer

Als ondernemer in het midden- en klein bedrijf is het belangrijk om bereikbaar te zijn voor klanten. Met het mislopen van een belletje zou zomaar een grote klus verloren kunnen gaan. Vooral ondernemers die veel onderweg zijn, stukadoors of loodgieters bijvoorbeeld, kiezen er daarom steeds vaker voor om alleen een mobiel nummer te gebruiken voor hun bedrijf.

Onderzoek

Dat laatste blijkt ook uit onderzoek van Telefoonboek.nl: 840.721 ondernemers vermelden een 06-nummer, tegenover 947.478 vaste nummers. In bijna de helft (47%) van de gevallen worden dus mobiele telefoonnummers gebruikt door ondernemers. Dat is goed te verklaren, gezien de gewenste bereikbaarheid van deze bedrijven. Door het gebruik van een mobiele telefoon is de kans minder groot dat er een belletje wordt gemist, zeker bij ondernemers die veel onderweg zijn. Aan de andere kant geeft een telefoonnummer op een vaste lijn wel een meer professionele uitstraling.

Doorschakelen

Ondernemers kunnen er voor kiezen om weliswaar een vast nummer in gebruik te nemen, maar deze door te schakelen naar hun mobiele telefoon. Op die manier houden ze er een professionele uitstraling op na ten opzichte van de klant, maar blijven ze wel overal bereikbaar.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!