Places logo
Menu

47% ondernemers maakt gebruik van 06-nummer

47% ondernemers maakt gebruik van 06-nummer

Als ondernemer in het midden- en klein bedrijf is het belangrijk om bereikbaar te zijn voor klanten. Met het mislopen van een belletje zou zomaar een grote klus verloren kunnen gaan. Vooral ondernemers die veel onderweg zijn, stukadoors of loodgieters bijvoorbeeld, kiezen er daarom steeds vaker voor om alleen een mobiel nummer te gebruiken voor hun bedrijf.

Onderzoek

Dat laatste blijkt ook uit onderzoek van Telefoonboek.nl: 840.721 ondernemers vermelden een 06-nummer, tegenover 947.478 vaste nummers. In bijna de helft (47%) van de gevallen worden dus mobiele telefoonnummers gebruikt door ondernemers. Dat is goed te verklaren, gezien de gewenste bereikbaarheid van deze bedrijven. Door het gebruik van een mobiele telefoon is de kans minder groot dat er een belletje wordt gemist, zeker bij ondernemers die veel onderweg zijn. Aan de andere kant geeft een telefoonnummer op een vaste lijn wel een meer professionele uitstraling.

Doorschakelen

Ondernemers kunnen er voor kiezen om weliswaar een vast nummer in gebruik te nemen, maar deze door te schakelen naar hun mobiele telefoon. Op die manier houden ze er een professionele uitstraling op na ten opzichte van de klant, maar blijven ze wel overal bereikbaar.

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijd



Je wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!