Places logo
Menu

Uitzonderlijk hoge beoordelingen voor dakdekkers in Nederland

Uitzonderlijk hoge beoordelingen voor dakdekkers in Nederland

De dakpannen op uw huis zullen hoogstwaarschijnlijk gelegd zijn door een dakdekker. Een dakdekker is iemand die een beschermende laag op een dak van een huis aanbrengt. Dit kunnen dakpannen zijn, maar ook riet, stro of kunststof. Vaak werken zij bij aannemersbedrijven of gespecialiseerde dakbedekkingsbedrijven. Enkele werken als ZZP'er. Places Nieuws zocht voor u uit hoe dakdekkers over het algemeen worden beoordeeld door klanten.

Onderzoek

Telefoonboek.nl is een online bedrijvengids waar bezoekers naast het vinden van bedrijfsinformatie een beoordeling kunnen achterlaten. In totaal zijn er 1.293 beoordelingen gegeven voor dakdekkers in Nederland. Deze beoordelingen zijn of voldoende (hoger dan een 6 beoordeeld) of onvoldoende (lager dan een 6 beoordeeld). In totaal zijn er 763 voldoendes gegevens aan Nederlandse dakdekkers, wat betekent dat er 530 onvoldoende zijn gegeven. Over het algemeen worden dakdekkers voldoende beoordeeld met een 6,6 gemiddeld.

Positieve beoordelingen

In totaal zijn er 763 positieve beoordelingen gegeven. Gemiddeld komen alle voldoendes op een score van 9,5 uit. Dit betekent dat klanten die een voldoende hebben gegeven over dakdekkers ook zeer te spreken zijn. Over het algemeen is het belangrijk dat er vakbekwame mensen zijn die vakkundig te werk gaan en dus een goede service leveren. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding belangrijk en dat het bedrijf betrouwbaar is.

"Maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Geeft vooraf een duidelijke opgave van de te verwachten werkzaamheden. Levert kwaliteit en goede service. Weet waar hij het over heeft, een echte vakman. Kortom, een bedrijf om bij iedereen aan te raden." - Beoordeling op Telefoonboek.nl

Negatieve beoordelingen

Helaas zijn er ook negatieve beoordelingen achtergelaten door klanten. Dakdekkers met een onvoldoende scoren gemiddeld een 2,3. Een lage score. Het gaat dan met name om slechte telefonische bereikbaarheid en onduidelijkheid over garantie. Daarnaast worden afspraken soms niet afgekomen en levert het bedrijf niet altijd het gewenste resultaat.

"Bijzonder slechte nazorg. In garantieperiode ernstige lekkage. Op telefoontjes wordt vaak niet gereageerd en beloftes e.e.a. te repareren worden niet nagekomen. De ontstane schade is inmiddels groot, maar er wordt niet gereageerd!" - Beoordeling op Telefoonboek.nl

Goed beoordeelde dakdekkers

De gemiddelde hoge score van een 9,5 van alle positieve beoordelingen geeft aan dat klanten zeer te spreken zijn over bepaalde bedrijven. Het kan zich dus lonen om vooraf reviews te lezen van gespecialiseerde dakdekkers om ervoor te zorgen dat u kiest voor het bedrijf dat het beste resultaat levert. Sommige dakdekkers ontvingen zelfs een 10! Maar liefst 501 klanten lieten deze hoge beoordeling achter. Door het hele land kunt u deze uitstekende dakdekkers vinden: Van Leeuwarden tot Landgraaf.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!