Places logo
Menu

De voordelen van Places voor de beginnende ondernemer

De voordelen van Places voor de beginnende ondernemer

Heeft u plannen om uw eigen onderneming op te starten? Dan zijn er een hoop zaken die u moet regelen. En wanneer alle formaliteiten geregeld zijn dan moet u aan de slag met zaken als het promoten van uw bedrijf, een professionele website en de online vindbaarheid van uw bedrijf. Ook hoopt u als ondernemer mond-tot-mondreclame te stimuleren en zo fans voor uw onderneming te creëren. Places biedt u de oplossing voor al deze zaken. Hoe? Places.nl vertelt het u in deze blog.

Presenteer uw contactgegevens op Telefoonboek.nl

Wanneer u een eigen onderneming start, wilt u goed bereikbaar zijn voor uw eerste potentiële klanten en de vele die daarop volgen. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van uw doelgroep als eerste via internet op zoek gaat naar uw bedrijfsgegevens om contact op te nemen. Het is dan ook van groot belang dat u begint bij deze basis: vindbaar zijn op internet. Op Telefoonboek.nl kunt u gratis uw contactgegevens presenteren. Zo zijn uw gegevens zichtbaar op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com en worden uw gegevens op Telefoonboek.nl alleen al gevonden door meer dan 4 miljoen Nederlandse bezoekers per maand! Daarnaast presenteert Google Telefoonboek.nl hoog in de zoekresultaten naar aanleiding van een zoekopdracht naar bedrijfsgegevens in Google. Places

Vergroot uw vindbaarheid met een van de advertentiepakketten van Telefoonboek.nl

Naast uw gratis bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl kunt u verschillende advertentiepakketten inzetten om de online vindbaarheid van uw bedrijf verder te vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld een advertentie instellen waarmee uw bedrijf met twee zoekwoorden en twee plaatsnamen gevonden wordt. Ook kunt u kiezen voor een pakket met acht zoekwoorden en acht plaatsnamen. Zo creëert u een volledige dekking in uw regio. Er zijn verschillende advertentiepakketten die passen bij verschillende wensen en behoeften. Een effectieve manier om uw vindbaarheid online sterk te vergroten!

Verzamel beoordelingen over uw bedrijf met Places Reviews

Reviews zijn belangrijke informatiebronnen om uw product en service te verbeteren. Daarnaast ontstaat er tegenwoordig steeds meer een reviewcultuur onder de consument: uw potentiële klant gaat eerst op zoek naar de ervaringen van anderen voordat deze besluit uw product of dienst aan te schaffen. Wanneer u een bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl heeft, kunt u door bezoekers beoordeeld worden. Uw klanten kunnen u daar niet alleen beoordelen op service, telefonische bereikbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding, maar ook een review achter laten. Deze zijn zichtbaar voor de websitebezoekers. Door middel van Places Reviews krijgt uw potentiële klant een geloofwaardig beeld van uw organisatie en wordt er sneller contact met u opgenomen. Daarnaast stimuleert dit de mond-tot-mond reclame over uw product of dienst. Reviews

Geef uw eigen professionele website vorm met Places Websites

Een moderne en professionele website ontwikkelen vraagt om veel aandacht en kost veel tijd. Tegelijkertijd is geen website hebben een gemiste kans. Places biedt u de mogelijkheid om deze kans toch te benutten met Places websites. Met deze dienst maakt u eenvoudig uw eigen professionele website, bepaalt u zelf het design en kunt u alle belangrijke bedrijfsinformatie voor uw klanten en leveranciers tonen. Ook kunt u zelf uw website beheren. Met Places Websites wordt u site gratis gehost en is deze in optimaal formaat zichtbaar op PC, tablet en mobiel. Een unieke kans!

Zet de eerste stappen voor uw onderneming met Places!

Places biedt u dus veel mogelijkheden om op een effectieve manier een groot deel van uw doelgroep te bereiken en de eerste stappen als ondernemer te zetten. Wilt u meer informatie over deze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze servicedesk via 024-3555299. Wij helpen u graag uw eerste resultaten te boeken!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!