1
In 2 minuten gratis aanmelden
2
Eenvoudig uw Places
Review pagina instellen
3
Nodig uw relaties uit voor het schrijven van een review

Verzamel gratis reviews voor uw bedrijf

100% gratis, gedaan in 2 minuten

Places Reviews

Gratis reviews via Places

Met Places Reviews kunt u als ondernemer gratis reviews verzamelen over uw bedrijf. Maandelijks krijgt u maar liefst 150 gratis e-mailuitnodigingen cadeau zodat uw klantenbestand gemakkelijk benaderd kan worden voor het plaatsen van een review op uw persoonlijke reviewpagina.

Waar wacht u nog op? Maak een gratis Places account en vergroot naast uw online vindbaarheid ook het vertrouwen van uw klanten in uw bedrijf!

Laatste Reviews

In de afgelopen 24 uur hebben 158 bedrijven een review ontvangen via Places Reviews

 • Service Apotheek Sli...

  9,5

  Prima telefonisch geholpen.

  van Peer Segers
  1 uur 28 min geleden
 • ChiqCare WoonZorg B....

  8,7

  ChiqCare is de eerste particuliere zorginstelling met alle hoge zorgeisen. De directeur heeft er persoonlijk voor gezorgd dat ik een goede plek heb gevonden met hele goede begeleiding. Ik hoop dat ChiqCare nog meer in Nederland gaat uitbreiden.

  van Alex
  1 uur 29 min geleden
 • Pancake Burger Corne...

  8,0

  Mijn man heeft een hamburger gegeten waar hij van genoot. Ik was blij met mijn pannekoek met diverse fruit wat overigens vers smaakte. Mijn dochtertje heeft lekkere poffertjes gehad en mocht zelfs meekijken in de openkeuken hoe deze werden gemaakt. Werden vriendelijk geholpen, al met al blij.

  van Demi
  1 uur 41 min geleden
 • Dokter Ongediertebes...

  9,3

  Aangezien we last hadden van muizen en het ons zelf niet lukte om van ze af te komen, hebben een een bestrijdingsbedrijf in moeten schakelen. Mijn vrouw heeft rondgebeld en uiteindelijk zijn we bij dit bedrijf uitgekomen. Ze hebben een snelle service, de man stond de volgende dag bij ons op de stoep. aangezien we eigenlijk al jaren last hebben van muizen, we hebben ze wel gehoord, maar niet gezien. We hebben een contract afgesloten zodat we niet in één keer zoveel kwijt zijn. (ook meteen weer opgezegd). Ze komen dan 6 keer langs verspreid over het jaar. Nu na 3 keer langskomen zijn we van de muizen af, de rest van de afspraken bewaren we dan ook voor volgend jaar, dan zijn we in ieder geval muisvrij.

  van Riske M
  1 uur 45 min geleden
 • Herenkapper 'Sjors'

  8,0

  Goede service.

  van Tina
  1 uur 48 min geleden