Places logo
Menu

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een expert van Places.nl?

 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen

Een website maken via Places.nl

search
Vergroot je vindbaarheid

Via Places.nl bouw je eenvoudig een website voor je bedrijf waarmee klanten makkelijk informatie kunnen vinden over je bedrijf. De designopties zijn speciaal uitgekozen om je website zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor (toekomstige) klanten.

phonelink_ring
Mobiele apparaten

Ook op mobiele apparaten ziet de website er goed uit. Verder laadt de website extra snel op mobiele telefoons. Zo kunnen klanten je met gemak opzoeken.

travel_explore
Direct vindbaar

Een website via Places.nl is ontzettend snel te maken. Jouw website is namelijk dezelfde dag nog aangemeld bij Google. Zo kun je meteen aan de slag met het optimaliseren van je online vindbaarheid.

savings
Veel voordelen

Als je geen programmeerkennis hebt, is dat geen probleem. Profiteer van de voordelen van Places.nl, zoals Premium Webhosting en SSL-beveiliging.

Gratis

Waarom kiezen voor een gratis website van Places?

Maak binnen enkele kliks een gratis zakelijke website voor jouw bedrijf. Places.nl heeft het bouwen van een website zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt, waardoor je geen programmeerkennis nodig hebt. Als de website is aangemaakt, staat deze direct online. Je kunt ervoor kiezen om een domeinnaam te bestellen waardoor je nog beter online gevonden kunt worden. Dankzij Google Accelerated Mobile Pages is je website mobielvriendelijk en laadt hij extra snel na een zoekopdracht in Google. Verder staat er erg weinig reclame op jouw gratis website en kun je veranderingen toevoegen wanneer je wilt. Nog niet overtuigd? Lees hieronder verder hoe je met enkele kleine aankopen je online vindbaarheid nóg meer kunt vergroten.
Vrouw met laptop
Rekensom

Bereken de kosten

Een gratis website met domeinnaam?
Je betaalt dan alleen voor de domeinnaam (vanaf €1,- per jaar).

Een gratis website met domeinnaam en zakelijke e-mail?
Je betaalt dan alleen voor de domeinnaam (vanaf €1,- per jaar) en zakelijke e-mail (€2,50 per maand).

Wil je liever een keuze uit alle website thema's en profiteren van de andere voordelen zoals onze instelservice?
Kies dan voor een van onze premium pakketten.

Gratis website maken
Responsive website mobiel laptop
praktijkmarijetuiten.nl
  star star star star star
"Uitstekende ervaringen met places.nl. Zeer goede klantenservice, altijd goed bereikbaar. Mijn vraag naar aanpassingen en verbeteringen op mijn website..."
Marije Tuiten
praktijkmarijetuiten.nl
tibica.nl
  star star star star star
"Fijn bedrijf. Ik heb een website laten maken door places.nl. Er was duidelijke communicatie, er werd alles aan gedaan om mijn website snel online te h..."
Eric Roelofsen
tibica.nl
  star star star star star
"Een paar jaar geleden zijn wij voor onze website en promotie op internet in zee gegaan met Places.nl. Tot op heden nog erg tevreden met de onze websit..."
Slagerij Nes

Aan de slag met een gratis website voor de zaak? Voer je gegevens in en begin direct aan jouw gratis website

Meld jouw bedrijf nu aan bij Places
Bedoelde u ?
en word gevonden door 3,4 miljoen bezoekers

Gratis website

 • Basis website om mee te beginnen
 • Responsive design
 • Domeinnaam voor 1 euro (direct gratis gekoppeld)
 • 7 dagen per week telefonische klantensupport
 • Online groei mogelijkheden
 • Zakelijke e-mail (2,50 per maand)
 • Extreem snelle website
 • Beperkte reclame

De mogelijkheden van Places Websites

Al 32521 tevreden klanten waren je voor

Domein

Persoonlijke domeinnaam

Ben je van plan om een gratis website te maken? Registreer dan direct een domeinnaam en vergroot je naamsbekendheid. Door een consistente naam te hebben op al je kanalen, zoals website, zakelijke mail en sociale media, ben je makkelijker terug te vinden. Ook is je naam makkelijker te onthouden aangezien klanten steeds naar dezelfde naam kunnen zoeken. Wil je je website er professioneler uit laten zien en makkelijker gevonden worden door klanten? Registreer dan een domeinnaam.

Domeinnaam registreren
Man laptop website
Website

Website laten maken

Een website is erg belangrijk voor een bedrijf, maar het kan zijn dat je liever met andere dingen bezig bent. Bij Places.nl kun je het maken van een website aan ons uitbesteden. Veel ondernemers worden al online gevonden met een website die gemaakt is door Places.nl. Het voordeel is: jij bepaalt hoe de website eruit moet zien en wij regelen de rest. Zo hoef je zelf niet aan de website te werken, terwijl je toch een optimaal resultaat krijgt. Benieuwd naar alle voordelen? Bekijk onze pakketten.

Website laten maken
Bureau agenda laptop
Pakketten

Pakketten vergelijken

Ben je benieuwd welk pakket het best bij jou past? Ontdek de verschillen tussen de websitepakketten. Wij helpen je graag met het vergelijken van de pakketten.

Bekijk de prijzentabel
Man laptop website
Mailbox

Zakelijk e-mailadres

Een groot deel van alle communicatie verloopt vaak digitaal via de mail. Als ondernemer is het dan belangrijk om een professioneel e-mailadres te gebruiken, het liefst een die lijkt op je domeinnaam. Met een zakelijk e-mailadres zoals info@bedrijfsnaam.nl kom je professioneel en betrouwbaar over. Heb jij nog geen zakelijk e-mailadres? Bekijk hier wat een zakelijk e-mailadres voor jou kan betekenen.

Zakelijk e-mailadres bestellen
Bedrijf website

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Meld je bedrijf nu gratis aan op Places.nl en word optimaal online vindbaar en bereikbaar!