Places logo
Menu

Praktijk voor Podologie M. Koning best beoordeelde podotherapeut in Nederland

Praktijk voor Podologie M. Koning best beoordeelde podotherapeut in Nederland

Een podotherapeut helpt mensen die voetklachten hebben door bijvoorbeeld een verkeerde houding of afwijkende stand van de voeten. Deze therapeut kan ook inlegzooltjes aanmeten. Daarnaast kan hij of zij ook helpen bij sportblessures, bijvoorbeeld wanneer iemand zijn voeten of benen overbelast. Naar welke podotherapeut kunt u volgens bezoekers het beste gaan voor een behandeling? Telefoonboek zocht het uit op basis van de beoordelingen op haar website.

Online beoordelingen

Naast contactinformatie van bedrijven kunnen er ook beoordelingen van klanten gevonden worden op Telefoonboek.nl. Consumenten kunnen een cijfer van 1 tot en met 10 toekennen en hier een korte toelichting bij geven. Dit hebben 500.000 personen gedaan op Telefoonboek.nl en op deze manier ontstaat er een overzicht van de best- en slechtst beoordeelde bedrijven in allerlei categorieën.

Top vijf best beoordeelde praktijken

1. Praktijk voor Podologie M. Koning

Deze praktijk is gevestigd in Rotterdam en wordt gerund door (verrassend genoeg) M. Koning. Uit de 18 beoordelingen die dit bedrijf in totaal heeft gehad komt een gemiddeld cijfer van een 10. Dit is natuurlijk een topprestatie. De praktijk is gespecialiseerd in verschillende gebieden binnen de podologie. Wat de klanten voornamelijk waarderen in deze praktijk is dat ze zeer deskundig en aandachtig geholpen worden en snel van hun klachten af zijn.

2. Podo Comfort

Op nummer twee staat de praktijk Podo Comfort. Deze praktijk heeft twee vestigingen in Nederland, namelijk in Amsterdam en in Haarlem. Het aanbod van deze praktijk is ruim, naast verschillende podotherapie behandelingen worden hier ook pedicure behandelingen aangeboden. Dit kan zeker een voordeel zijn, aangezien klanten voor beide behandelingen op dezelfde plek terecht kunnen. Podo Comfort scoort buitengewoon goed met een gemiddelde van 8.8 uit 17 klantenbeoordelingen.

3. Podotherapie van Summeren

Deze praktijk uit Best staat qua beoordeling eigenlijk op een gedeelde tweede plaats, maar aangezien de hoeveelheid beoordelingen hier iets minder was, is deze toch afgezakt naar de derde plaats. Klanten zijn erg tevreden over deze praktijk en noemen het een aanrader.

4. Praktijk voor Podotherapie Saira Hassenmahomed

Op nummer vier staat de Praktijk voor Podotherapie Saira Hassenmahomed, ook wel Toppodotherapie Den Bosch genoemd. Deze praktijk heeft drie vestigingen in Den Bosch. Met een gemiddelde beoordeling van 8.4 kan geconcludeerd worden dat klanten over deze praktijk ook zeer te spreken waren. Klanten waardeerden vooral de goede service.

5. 3D Voetcentrum Nederland - (Sport) Podotherapie Eindhoven

Het 3D Voetcentrum Nederland heeft zeven verschillende vestigingen, waarvan er drie in Eindhoven zitten. De naam heeft deze praktijk te danken aan de driedimensionale technologie die zij gebruikt om de steunzolen nog effectiever te maken. Op de website is veel informatie te vinden over mogelijke klachten en hoe de therapeuten te werk gaan, wat klanten natuurlijk enorm waarderen. Deze praktijk wordt dan ook beoordeeld met een 8.2.

Over het algemeen worden podotherapeuten goed beoordeeld, maar wat opvalt is dat drie van de beste praktijken in Noord-Brabant zijn gevestigd. Wat voor ervaring heeft u met deze of juist andere podotherapeuten? Laat een review achter op Telefoonboek.nl!

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!