Places logo
Menu

Bloem met Stijl best beoordeelde Nederlandse bloemist

Bloem met Stijl best beoordeelde Nederlandse bloemist

De omzet van Nederlandse bloemisten groeit na een aantal moeilijke jaren weer. Volgens het AD wordt ruim de helft van alle bloemen en planten in Nederland bij een bloemenwinkel gekocht. Maar wat zijn de beste bloemisten? Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is Bloem met Stijl in Eerbeek de beste bloemist. Telefoonboek.nl keek ook naar de overige bloemisten die in de top vijf staan.

Rating

Klanten die op zoek zijn naar een goede bloemist in de buurt kunnen daarvoor online ratings raadplegen. Aan een online rating kunnen mensen zien hoe voorgaande klanten een bedrijf beoordelen. Deze ratings kunnen veel invloed hebben op de aankoopbeslissing van nieuwe klanten. Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers naast het bekijken van contactinformatie van bedrijven, ook terecht om bedrijven te beoordelen. De bezoeker beoordeelt de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf. Het is voor een bloemist erg belangrijk dat de winkel goed wordt beoordeeld.

Rating bloemist

Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is bloemist Bloem met Stijl uit Eerbeek de beste in haar vak. De bloemist krijgt gemiddeld een 10.0. De bloemist scoort zeer goed op alle vlakken. Voor zowel de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteit verhouding scoort het bedrijf een 10.

Op de tweede plaats staat Bloemen Dronten met een 9.7 gemiddeld. Bloembinderij de Kersenbloem staat op de derde plek. De bloemisterij houdt zich bezig met het verkopen van bloemen, planten en decoratieartikelen. Deze bloemist krijgt ook een 9.7. Op de vierde plaats staat Jouw Bloemist in Zeewolde. Deze bloemist krijgt een 9.5 gemiddeld. Tot slot staat de bloemist Anne"s Bloem in Zegveld op de vijfde plaats met een 9.4 gemiddeld.

Top vijf best beoordeelde bloemisten
Omdat meerdere bedrijven dezelfde beoordeling hebben is de rangorde gebaseerd op het aantal beoordelingen dat zij hebben gekregen.

Bloem met Stijl Gemiddelde beoordeling: 10.0

Bloemen Dronten Gemiddelde beoordeling: 9.7

Bloembinderij de Kersenbloem Gemiddelde beoordeling: 9.7

Jouw Bloemist Gemiddelde beoordeling: 9.5

Anne"s Bloem Gemiddelde beoordeling: 9.4

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!