Places logo
Menu

Uitgelicht: adverteren

Uitgelicht: adverteren

Op vrijdag blikt Places.nl terug op de interessantste blogs uit een bepaalde categorie. Deze week is de categorie 'Adverteren' aan de beurt. Lees hier over adverteren, bekijk ervaringsverhalen van ondernemers over adverteren op Telefoonboek.nl en doe er als ondernemer uw voordeel mee!

Semantische context, wat is dat?

Het is u vast al opgevallen dat wanneer u in Google zoektermen intoetst, Google automatisch al suggesties geeft om de zin af te maken. Dit zijn de meest gebruikte opties. Google wordt steeds intelligenter en heeft in de afgelopen jaren veel data verzameld. Door al deze data heeft Google contexten kunnen filteren, ook wel de semantische context genoemd. Hierdoor maakt het niet meer uit als u een typefout maakt of een synoniem gebruikt in uw zoekopdracht. Uiteindelijk weet Google waar u naar toe wilt. Maar wat houdt deze semantische context verder in? Places.nl vertelt u meer in deze blog. Lees de blog 'Semantische context, wat is dat?

Investeer in uw online vindbaarheid

Als ondernemer is het uiteraard zeer belangrijk dat uw (potentiële) klanten u makkelijk en snel kunnen vinden. Niets is zo vervelend als onjuiste of simpelweg ontbrekende gegevens. Niet klantvriendelijk naar klanten toe, maar ook een gemiste kans voor u als ondernemer, want zo loopt u al snel klanten mis. In deze blog vertelt Places.nl u meer over investeren in uw online vindbaarheid. Lees de blog 'Investeer in uw online vindbaarheid'

In gesprek met... Kijk hier ben Ikke!

Telefoonboek.nl ging in gesprek met Manon Hoogveld over het ontstaan van haar bedrijf 'Kijk hier ben ikke!' en haar online vindbaarheid. De stap naar een eigen bedrijf is groot en brengt een hoop verantwoordelijkheid met zich mee, dat had Manon bij vorige werkgevers wel gezien. Met haar huidige zakenpartner Sabrina Pot was zij tot vorig jaar werkzaam bij een bedrijf dat helaas failliet ging. Na vele gesprekken samen ontstond het idee om samen een eigen bedrijf te beginnen. Lees de blog 'In gesprek met... Kijk hier ben Ikke!'

In gesprek met... IS You, Inspire & Support

Deze week ging Telefoonboek.nl in gesprek met Ilona Sonneveld over het ontstaan van haar bedrijf 'IS You, Inspire & Support' en haar online vindbaarheid. Ilona Sonneveld is afgestudeerd als pedagoog. 'Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen als ambulant gezinsbegeleider bij Stichting Oosterpoort in Den Bosch. Hier kwam ik in verschillende lagen van de samenleving, in het meeste privé stukje van mensen.' Een tijdje heeft zij als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf gewerkt, en tevens als gezinsbegeleider. Het werken met persoonlijke aandacht en met gezinssystemen sprak haar heel erg aan. Ilona werd zich bewust van haar drijfveren. Lees de blog 'In gesprek met... IS You, Inspire & Support' Meer lezen over adverteren? Houd dan de Places.nl blogpagina in de gaten. Voor meer informatie over de advertentiemogelijkheden op Telefoonboek.nl kunt u contact opnemen met onze servicedesk via 024 - 3555299. Wij helpen u graag op te vallen!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!