Places logo
Menu

Places Websites voor ondernemers is vanaf nu online!

Places Websites voor ondernemers is vanaf nu online!

De nieuwe dienst van Places is nu online! Vanaf nu kunt u bij Places aan de slag met Places Websites. Deze dienst biedt u als ondernemer de mogelijkheid om eenvoudig een complete bedrijfswebsite samen te stellen. Dit bespaart u een hoop tijd en kosten, want het aanmaken van uw website met Places Websites is gratis en u heeft het beheer geheel in eigen handen. Zo kunt u al uw belangrijke bedrijfsinformatie presenteren op het internet en bent u direct online vindbaar voor al uw (potentiële) klanten. Een kans voor u als ondernemer! Nieuwsgierig geworden naar Places Websites? Places vertelt u alles over deze dienst in deze blog.

Een eigen dashboard met Places Websites

Met Places Websites heeft u een eigen dashboard waarop u in één oogopslag ziet hoe bezoekers reageren op uw website. Met Places Websites doorloopt u in 5 eenvoudige stappen een instructie waardoor uw website belangrijke bedrijfsinformatie bevat en een pakkend design heeft:

1. Maak een titel

De eerste stap bij het realiseren van uw bedrijfswebsite is het opgeven van een titel. Deze kunt u zelf invoeren, maar Places geeft u eveneens een suggestie aan die u kunt gebruiken.

2. Bepaal de kleur van de buttons en links

In stap 2 en 3 kunt u uw website vorm geven. Hier kunt u bijvoorbeeld kleuren aangeven die u op uw website in bepaalde onderdelen terug wilt zien, bijvoorbeeld door de kleur van de buttons aan te passen. Daardoor kunt u uw huisstijl laten terugkomen op de website.

3. Bepaal de kleur van de menubalk en adreskaart

Ook kunt u bijvoorbeeld een kleur kiezen voor de menubalk en de adreskaart. Daarnaast kunt u uw achtergrond een kleur geven of een afbeelding instellen als achtergrond.

4. Voeg uw logo in

Hierna kunt u uw logo invoegen. Dit is immers een belangrijk element van uw bedrijf dat niet gemist mag worden op uw professionele website.

5. Voeg een bedrijfsafbeelding toe

Na het invoegen van uw logo kunt u bedrijfsafbeeldingen invoegen die u wilt presenteren op uw website. Het is aan te raden om meerdere relevante bedrijfsafbeeldingen te plaatsen op uw website, want het zorgt voor herkenning onder uw doelgroep.

"De eenvoudige tutorial maakt het samenstellen van uw website plezierig"

Bent u ondernemer? Maak dan ook gemakkelijk een website aan met Places Websites

"Responsive design zorgt voor perfecte leesbaarheid op alle apparaten"

Start vandaag nog met Places Websites!

Met Places Websites realiseert u dus in een aantal eenvoudige stappen uw eigen complete bedrijfswebsite met een vormgeving zoals u graag wilt. Hierdoor bereikt u meer mensen, bent u aangemeld in de zoekmachine Google, heeft uw website een optimaal formaat voor PC, tablet en mobiel, en daarnaast beschikt u over ingebouwde Google Maps-functies, klantstatistieken en meer. Al meer dan 200 bedrijven zijn erg enthousiast en gingen u voor! Start dus vandaag nog met Places Websites en profiteer van de voordelen. Wilt u meer informatie over Places Websites? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze servicedesk via 024-3555 299. Wij staan u graag te woord!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!