Places logo
Menu

Klanten werven voor uw bedrijf, hoe doet u dat?

Klanten werven voor uw bedrijf, hoe doet u dat?

U bent uw eigen bedrijf begonnen en u wilt graag klanten werven om uw klantenbestand op te bouwen. Maar hoe doet u dat? Places biedt u tal van mogelijkheden om potentiële klanten te werven en van uw klanten trouwe klanten te maken. Hoe? Lees het in deze blog.

Maak uw bedrijf vindbaar voor 6,6 miljoen bezoekers op Telefoonboek.nl

Het internet is een belangrijke informatiebron voor uw potentiële klant. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van uw doelgroep als eerste via internet op zoek gaat naar uw bedrijfsgegevens, voordat er contact opgenomen wordt of alvorens er een aankoop gedaan wordt. Het is dan ook van groot belang dat uw doelgroep uw bedrijf kan vinden op internet. Op Telefoonboek.nl kunt u gratis een bedrijfsvermelding aanmaken met uw contactgegevens, openingstijden, parkeergelegenheden, betalingsmogelijkheden en social media links. Hierdoor worden uw gegevens zichtbaar op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Telefoonboek.nl scoort bovendien hoog in de zoekresultaten van Google. Hierdoor wordt u gevonden door 6,6 miljoen bezoekers per maand! Heeft u nog geen bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl? Meld u dan vandaag nog gratis aan!

Vergroot uw online vindbaarheid met een professionele website via Places Websites

Om de vindbaarheid van uw bedrijf verder te vergroten in Google is het belangrijk om over een professionele website te beschikken. Door middel van Places Websites maakt u in vijf eenvoudige stappen gratis uw eigen professionele bedrijfswebsite. Zo kunt u gemakkelijk uw website instellen en beheren vanuit uw eigen dashboard. Ook zijn belangrijke statistieken direct inzichtelijk zoals het aantal websitebezoekers en hun gedrag op de website. Uw potentiële klant kan gemakkelijk contact met u opnemen door het tonen van uw bedrijfsgegevens en een contactformulier. Heeft u al een eigen website? Dat is geen probleem. Koppel uw bestaande website binnenkort direct aan Places Websites en scoor nog hoger in de zoekresultaten!

Werf nieuwe klanten met de diensten van Places!

Places biedt u als ondernemer dus veel mogelijkheden om klanten te werven. Naast deze diensten kunt u ook uw telefonische bereikbaarheid optimaliseren door gebruik te maken van de Places Antwoordservice. Hierdoor mist u nooit meer een potentiële klant. Ook kunt u het vertrouwen in uw bedrijf vergroten met Places Reviews. Potentiële klanten gaan regelmatig op zoek naar beoordelingen en ervaringen van anderen voordat er contact opgenomen wordt met een bedrijf. Start dus vandaag nog met een van de diensten van Places en boek direct resultaat! Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze servicedesk via 024-3555299. Wij staan u graag te woord!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!