Places logo
Menu

Een band met uw medewerkers dankzij teambuilding

Een band met uw medewerkers dankzij teambuilding

Merkt u dat de sfeer op de werkvloer wel wat beter kan? Doe eens aan teambuilding met uw bedrijf! Natuurlijk kunt u uw werknemers met een kerst- of nieuwjaarsborrel binnen uw bedrijf bedanken voor hun inzet afgelopen jaar, maar juist een activiteit buiten de deur zorgt voor een frisse wind op de werkvloer. Places.nl zet in deze blog enkele teambuildingsactiviteiten op een rij en laat u het belang ervan zien.

Lunchwandeling

Een teambuildingsactiviteit organiseren kan heel gemakkelijk zijn. Neem een aantal van uw werknemers eens mee naar buiten tijdens de lunch voor een wandeling. Met een frisse neus gaan uw medewerkers na de lunchpauze weer vol energie en nieuwe ideeën aan het werk. Bovendien stelt u uw medewerkers meteen in de gelegenheid om te voldoen aan de beweegnorm: 5 dagen per week 30 minuten matig intensief bewegen. Zo blijven uw werknemers ook nog eens gezond.

Bedrijfsuitje

Wilt u grootser uitpakken en de band tussen uw medewerkers versterken, organiseer dan een bedrijfsuitje buiten de deur. In een informele sfeer kunnen de werknemers elkaar beter leren kennen. Om erachter te komen wat uw werknemers een leuke teambuildingsactiviteit vinden, kunt u via een poll om hun mening vragen. Geef ze per e-mail een aantal mogelijkheden en laat ze daartussen kiezen, of laat uw medewerkers zelf een originele activiteit verzinnen. Bedrijfsuitje.nl geeft een uitgebreid overzicht van zeer uiteenlopende teambuildingsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan een middagje weg, een teamopdracht of escape room.

Productiviteit omhoog

Met teambuilding verbetert u niet alleen de relatie tussen uw medewerkers, maar ook hun productiviteit. Als er een goede sfeer heerst op de werkvloer, zullen uw medewerkers met meer plezier naar hun werk gaan en gemotiveerder zijn bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. De teamspirit die u creëert met teambuilding, kan u dus een hogere omzet opleveren. U moet wat moeite doen om een leuke activiteit te organiseren, maar u krijgt er een hoop voor terug.

Doorschakelen naar antwoordservice

Door uw telefoon door te schakelen naar de Places Antwoordservice kunt u met een gerust hart uw kantoor sluiten tijdens een teamactiviteit buiten de deur. De telefonisten van Places zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar voor uw klanten. Ze laten namens de klant een terugbelnotitie achter met alle gegevens die u nodig heeft om contact op te nemen met de klant. Probeer de Places Antwoordservice nu direct 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend.

Behalve teambuilding zijn er natuurlijk nog talloze andere manieren om uw medewerkers te stimuleren en tevreden te houden. Denkt u aan het creëren van een prettige werkomgeving en een uitdagende loopbaan. Pols daarnaast hoe uw medewerkers over de organisatie denken met een medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Houd de Places blog in de gaten voor meer praktische tips!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!