Places logo
Menu

Bellen of mailen met computerbedrijven?

Bellen of mailen met computerbedrijven?

Wilt u in contact komen met een computerbedrijf? Dan denkt u in eerste instantie misschien aan het versturen van een e-mail. Toch is telefonisch contact met bijvoorbeeld uw webdesigner vaak nuttig. Denk bijvoorbeeld aan een technisch probleem dat u niet meteen begrijpt, dan zijn directe vragen fijner dan over en weer mailcontact. Uit onderzoek van Places.nl blijkt dat maarliefst driekwart van de Nederlandse computerbedrijven slecht telefonisch bereikbaar is. De Places Antwoordservice biedt de oplossing. Lees gauw meer!

Focus op werkzaamheden

De focus van uw computerbedrijf ligt logischerwijs niet meteen bij telefonisch contact. Op Telefoonboek.nl staan alle Nederlandse computerbedrijven vermeld, waarbij bezoekers kunnen aangeven of ze de betreffende computerbedrijven telefonisch hebben kunnen bereiken. Van de meer dan 3000 beoordeelde computerbedrijven blijkt 74% één of meerdere keren telefonisch onbereikbaar te zijn geweest. Omdat bezoekers een bedrijf vaak een cijfer geven voor telefonische bereikbaarheid, is er blijkbaar wel behoefte aan telefonisch contact met computerbedrijven. Uw werknemers zijn waarschijnlijk voornamelijk bezig met hun directe taken, zoals het repareren en verkopen van PC's, laptops en tablets. Omdat zij vaak langer met een klant bezig zijn, wordt de telefoon tussendoor wellicht niet opgenomen. Uw computerbedrijf kan daardoor helaaspotentiële klanten mislopen.Uit ander recent onderzoek blijkt namelijk dat één op de vier klanten bij geen gehoor overstapt naar de concurrent.

De oplossing

Gelukkig is er voor elk probleem een oplossing. Zo helpt een antwoordservice u om altijd bereikbaar te zijn. Alle inkomende gesprekken worden dan aangenomen door speciaal getrainde medewerkers van een extern bedrijf die goed op de hoogte zijn van uw werkzaamheden.Van elk gesprek wordt u via een bericht op de hoogte gebracht, zodat u indien nodig meteen vervolgstappen kunt nemen. Places.nl biedt deze service met de Places Antwoordservice. Maak gauw gebruik van de gratis proefmaand! Neem voor meer informatie over de Places Antwoordservice gerust contact op met onze servicedesk op 024 - 3555 299.

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!