Places logo
Menu

Zoekt u naar een gezond bedrijfsklimaat?

Zoekt u naar een gezond bedrijfsklimaat?

U kent het misschien wel. Twee werknemers die met elkaar overhoop liggen, hoe lost u dit op? Of uw beste manager stopt ermee en u weet niet goed wie deze lege plek kan opvullen. Of u lijdt teveel verlies door het verzuim onder uw werknemers. Of mist net die kennis over het overtuigen van de klant tot het laatste stapje: zich aan u binden. Places.nl zocht voor u uit wat u in deze situaties het beste kunt doen.

Uw persoonlijke psycholoog

Er is een simpele en doeltreffende manier waarop u al deze situaties kunt oplossen. Het aannemen van een CPO. Dit staat voor Chief Psychology Officer, een psycholoog voor uw bedrijf. Psychologen staan uiteraard bekend om het werk binnen de klinische tak en de tak van het brein. Echter, psychologen hebben kennis van veel meer zaken. Er zijn psychologen die speciaal opgeleid zijn om binnen uw bedrijf oog te houden op productiviteit en werktevredenheid. Dit laatste is bekend als belangrijke factor bij verzuim en conflict.

Allround hulp

De bedrijfstak waarbinnen u actief bent met uw bedrijf is niet belangrijk. Psychologen en dus CPO's kunnen u helpen bij het verbeteren van verkooptactieken, maar ook bij het oplossen van conflicten. Ook het selecteren van nieuwe werknemers of het trainen van huidige werknemers kunnen onderdeel zijn van het functiepakket. U hoeft niet direct een psycholoog fulltime in te huren, u kunt ook bekijken of een psycholoog parttime uw bedrijf zou kunnen helpen. Het op deze manier inzetten van psychologen is in opkomst. Zorg dat u niet achterblijft!

De eerste indruk

Als bedrijf is het uiteraard belangrijk om nieuwe klanten te werven. Of ten minste een goede indruk achter te laten met uw bedrijf. Er zijn een aantal manieren waarop u dit kunt bewerkstelligen. Een psycholoog heeft hier veel kennis van en kan u tips geven hoe u dit doet. Bijvoorbeeld het belang van een juiste eerste indruk. Een eerste indruk wordt binnen 0,1 seconde gemaakt en is niet makkelijk meer uit te wissen. Daarom is het van belang dat als u wordt gebeld bijvoorbeeld er een glimlach doorklinkt door de stem van degene die opneemt. Dit heeft al snel een positieve invloed in tegenstelling tot het stuiten op een norse voicemail. Places.nl heeft hier de perfecte oplossing voor. De eerste indruk is goed gemaakt wanneer u gebruikt maakt van onze antwoordservice. Hier wordt uw klant altijd beleefd te woord gestaan wanneer het u even niet uitkomt. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met Places.nl via 024 - 3555 299

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!