Places logo
Menu

Welke feestwinkel krijgt de beste beoordeling?

Welke feestwinkel krijgt de beste beoordeling?

Een nieuw feestkostuum voor carnaval, versieringen voor een verjaardag of een pruik voor een verkleedfeest: al deze producten zijn te koop bij een feestwinkel. Maar bij welke feestwinkel kunnen consumenten het beste terecht? Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is Feestwinkel van Hommel in Tilburg het beste in zijn vak. Telefoonboek.nl keek ook naar de overige best beoordeelde bedrijven in de categorie feestartikelen.

Ratings

Op Telefoonboek.nl hebben bezoekers de mogelijkheid om een rating aan het gezochte telefoonnummer toe te kennen. Deze rating bestaat uit een cijfer tussen de 1 en 10. Bezoekers kunnen de algemene indruk, de service en de prijs-/kwaliteitsverhouding van het bedrijf beoordelen. Verschillende feestwinkels zijn op deze manier beoordeeld door hun klanten. Op basis van deze beoordelingen is een top vijf van best beoordeelde feestwinkels samengesteld. Elk bedrijf moet minimaal tien unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Feestwinkels

Feestwinkel van Hommel is de best beoordeelde feestwinkel volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl. Van Hommel is een online feestwinkel die verschillende feestartikelen verkoopt. De online winkel krijgt gemiddeld een 9.7. De winkel scoort op verschillende vlakken erg goed. De algemene indruk van het bedrijf krijgt een 9.6, de service van het bedrijf krijgt een 10 en de prijs-/kwaliteitsverhouding van het bedrijf krijgt een 9.4.

Op de tweede plaats staat FeestHoorn ballondecoraties uit Opmeer. De feestwinkel scoort gemiddeld een 9.3. Walk Inn - Feestbazaar is een (online)winkel in Enkhuizen. De winkel krijgt een 8.9 en staat daarmee op de derde plaats. Op de vierde plaats staat Spyctive Misdaadspellen met een 8.1 gemiddeld. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van kinderfeestjes. Op de vijfde plaats staat Feestartikelen4u met een 7.6 gemiddeld.

Top vijf feestwinkels

Dit zijn de top vijf best beoordeelde bedrijven in de categorie feestartikelen. De beoordelingen zijn gebaseerd op de ratings op Telefoonboek.nl.

Feestwinkel van Hommel Gemiddelde beoordeling: 9.7

FeestHoorn ballondecoraties Gemiddelde beoordeling: 9.3

Walk Inn - Feestbazaar Gemiddelde beoordeling: 8.9

Spyctive Misdaadspellen Gemiddelde beoordeling: 8.1

Feestartikelen4u Gemiddelde beoordeling: 7.6

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!