Welke baby- of kinderwinkel kunt u het beste bezoeken?Welke baby- of kinderwinkel kunt u het beste bezoeken?

Wanneer u op zoek bent voor artikelen voor een baby of kind, wilt u natuurlijk producten en service van hoogwaardige kwaliteit. Deze doelgroep is nou eenmaal kwetsbaar en verdient de beste zorg. Er zijn ontzettend veel winkels met producten gericht op baby"s en kinderen, maar hoe weet u welke winkel het meest geschikt is? Telefoonboek.nl zette de beste winkels voor u op een rijtje.

Ratings

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers telefoonnummers opzoeken van bedrijven en eventueel ook een beoordeling over het bedrijf achterlaten. Hieruit komt een gemiddeld cijfer tussen de 1 en 10 gebaseerd op drie onderdelen: de algemene indruk, de service en de prijs-kwaliteitverhouding. Op deze manier heeft Telefoonboek een top 10 van winkels gerelateerd aan baby"s en kinderen samengesteld.

Kinderkleding en babyartikelen

De best beoordeelde winkel staat in Zoetermeer en heet Boetiek Baloe. Deze boetiek scoort een 9,7 met 28 beoordelingen. De tweede plaats is voor AO76 in Den Bosch, die ook een 9,7 haalt met 18 beoordelingen. Op nummer 1 t/m 4 staan kinderkledingzaken waar kleding voor zowel oudere kinderen als baby"s te vinden is. Echter, de best beoordeelde zaak die zich hoofdzakelijk op baby"s richt is Van Asten Babysuperstore B.V. met een 9,4. Deze winkel verkoopt naast babykleding ook producten als kinderwagens, autozitjes en meer.

Top 10 winkels voor baby"s en kinderen

  1. Boetiek Baloe, Zoetermeer 9,7
  2. AO76, Den Bosch 9,7
  3. Monique van Zantvoort h.o.d.n. Mazzel Kinderkleding, Veldhoven 9,4
  4. New Kids by Demi, Gemert 9,4
  5. Van Asten Babysuperstore B.V., Tilburg 9,4
  6. Duimeland Speciaal, Delft 9,1
  7. Kinderboetiek "t Kaboutertje, Oudenbosch 9
  8. Zip kids fashion, Sittard 8,9
  9. Baby Max Veenendaal B.V., Apeldoorn 8,9
  10. Soeteliefs, Rosmalen 8,8

Foto: Max Pixel


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek