Places logo
Menu

Vuurwerkwinkels telefonisch onbereikbaar voor bestellingen

Vuurwerkwinkels telefonisch onbereikbaar voor bestellingen

Van alle vuurwerk gerelateerde bedrijven is maar liefst 74% telefonisch onbereikbaar. Dit blijkt uit een onderzoek van Telefoonboek.nl naar de telefonische bereikbaarheid van vuurwerkwinkels in de periode voor de jaarwisseling.

Consumentenbeoordelingen

Op Telefoonboek.nl staan alle bekende verkooppunten van vuurwerk vermeld, zoals de deelnemende fietswinkels en sportzaken. Consumenten kunnen hier aangeven of ze de betreffende bedrijven telefonisch hebben kunnen bereiken. Bij maar liefst 74% is in de periode voor de jaarwisseling aangegeven dat een bepaalde vestiging één of meerdere keren telefonisch niet bereikbaar is geweest.

Verlies van omzet

Telefonische onbereikbaarheid blijft niet zonder directe gevolgen. Joost Nijensteen, Business Manager van Telefoonboek.nl: "Uit ander onderzoek blijkt dat één op de vier bij geen gehoor direct overstapt naar een concurrent. Hierdoor lopen de onbereikbare verkooppunten van vuurwerk een aardig aantal potentiële klanten mis. Men bestelt zo het vuurwerk bij de concurrent. Dit kan cruciaal zijn voor de omzet."

Bij geen gehoor stapt de klant naar de concurrent en doet daar zijn vuurwerkbestelling. Joost Nijensteen, Business Manager

Over TelefoonboekMet 5,8 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en diverse applicaties, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. Inmiddels hebben 50.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Ontdek Places Antwoordservice

Ook interessant

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!