Places logo
Menu

Voor persoonlijke verzorging moet je in Heerlen zijn

Voor persoonlijke verzorging moet je in Heerlen zijn

De kapper en de tandarts zijn ondernemingen waar bijna iedereen eens in de zoveel tijd naartoe gaat. Niet gek ook dat er in elke stad of elk dorp meerdere van deze bedrijven te vinden zijn. Wel bijzonder is als deze "gewone", alledaagse bedrijven de beste bedrijven van de stad gevonden worden. Dit is in Heerlen het geval. Uit beoordelingen op Telefoonboek.nl blijkt dat een kapper en tandarts erg hoog scoren. Als naar de volledige top vijf van beoordelingen van bedrijven uit Heerlen wordt gekeken is een duidelijke trend zichtbaar. Ondernemingen gericht op persoonlijke verzorging worden het best beoordeeld in Heerlen.

Beoordelingen

Als de consument op zoek is naar dienst of product bij hem in de buurt en dan een groot aanbod aan bedrijven vindt, is het juiste bedrijf lastig te kiezen. Beoordelingen door mede-consumenten helpen bij het maken van deze keuze. Een bedrijf kan zelf allerlei beweringen doen, maar niets is zo betrouwbaar en geloofwaardig als het oordeel van de klant zelf. Grote kans dat de consument kiest voor het best beoordeelde bedrijf in die sector.

Op Telefoonboek.nl zijn veel lokale ondernemingen te vinden. Hier kan de consument informatie over de onderneming vinden en een telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast kan de klant ook een beoordeling geven voor het bedrijf. De bezoeker beoordeelt het bedrijf op de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf. Voordat een bedrijf in de lijst van best beoordeelde bedrijven wordt opgenomen, moet een bedrijf eerst tien beoordelingen van bezoekers hebben ontvangen.

Persoonlijke verzorging

Bezoekers van Telefoonboek.nl zijn vooral erg tevreden over de ondernemingen gericht op persoonlijke verzorging in Heerlen. In de top vijf staat een pedicure, een kapper en een tandarts. De pedicure onderneming wint het in Heerlen. Het bedrijf Pedicure Expert scoort een 9.6 op basis van maar liefst 114 beoordelingen. Met dit grote aantal tevreden klanten steekt het bedrijf ver uit boven de andere bedrijven in de top vijf. Het bedrijf wordt gevolgd door Outlet KrisKras, een kringloopwinkel, die op basis van 44 beoordelingen een 9.5 ontvangt. Op de derde plek is Contactlenzen Centrum Limburg te vinden, die met een 9.2 wordt beoordeeld uit 32 beoordelingen. Nog twee bedrijven die ook gericht zijn op persoonlijke verzorging sluiten de lijst. Shaggy Kappers wordt op basis van 25 beoordelingen becijferd met een 9.0. De vijfde plek gaat naar Tandartspraktijk P.P.E. Ramaekers die uit 24 met een 8.9 wordt beoordeeld.

Top vijf best beoordeelde bedrijven uit Heerlen

Pedicure Expert Gemiddelde beoordeling: 9.6

Outlet KrisKras Gemiddelde beoordeling: 9.5

Contactlenzen Centrum Limburg Gemiddelde beoordeling: 9.2

Shaggy Kappers Gemiddelde beoordeling: 9.0

Tandartspraktijk P.P.E. Ramaekers Gemiddelde beoordeling: 8.9

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!