Places logo
Menu

Uiterlijke én innerlijke verzorging in Deventer goed beoordeeld

Uiterlijke én innerlijke verzorging in Deventer goed beoordeeld

Deventer is een van de oudste steden van Nederland. Het is een gezellige middelgrote stad. Mensen wonen er prettig en er zijn dan ook veel lokale bedrijven om de inwoners van Deventer te voorzien. Voor de kapper gaan mensen uit Deventer graag op zoek naar degene die het best bij hun wensen past. In de top vijf van best beoordeelde bedrijven uit op Telefoonboek.nl staan namelijk drie kappers.

Ervaringen van andere consumenten

Het haar is voor mensen meestal belangrijk genoeg om een weloverwogen keuze voor een kapper te maken. Hiervoor vragen ze dan misschien naar de favoriete kapper van mensen in hun omgeving, maar het kan ook op een andere manier. Voor beoordelingen van kappers in de buurt kan men ook terecht op Telefoonboek.nl. Daar kan de consument niet alleen informatie, het telefoonnummer en e-mailadres van het bedrijf vinden, maar ook een beoordeling plaatsen. De bezoeker van Telefoonboek.nl beoordeeld het bedrijf op de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf. Om bij op de lijst van best beoordeelde bedrijven te komen, moet een bedrijf minimaal tien beoordelen van bezoekers hebben ontvangen.

Beoordelingen

De eerste plaats in de top vijf van best beoordeelde bedrijven in Deventer als beoordeeld op Telefoonboek.nl gaat naar DES Hair & Nails. De kapper en tevens nagelstudio krijgen de hoge score van 9.5 gebaseerd op 61 beoordelingen. Dit is daarmee ook de vaakst beoordeelde onderneming van Deventer. Op nummer twee in de lijst staat ook een kapper, namelijk PicoBello Coiffeur. De kapper ontvangt 55 beoordelingen en scoort daarmee een ook een 9.5. Niet alleen uiterlijke verzorging wordt hoog beoordeeld in Deventer, ook "innerlijke verzorging" staat in de top vijf. Op nummer drie in de lijst van best beoordeelde bedrijven in Deventer staat namelijk 2eXplore, een bureau dat helpt bij het maken van studie- en beroepskeuzen en dat loopbaanadvies geeft. Op nummer vier staat een vreemde eend in de bijt, namelijk SA Klussenbedrijf. Het schilderbedrijf wordt beoordeeld met een 9.1 uit 27 beoordelingen. De top vijf wordt afgesloten met opnieuw een kapper. Qnip Hairstyling belandt met een 9.1 op basis van 17 beoordelingen op de vijfde plek in de lijst van best beoordeelde Deventerse bedrijven.

Top vijf best beoordeelde bedrijven uit Deventer

DES Hair & Nails Gemiddelde beoordeling: 9.5

PicoBello Coiffeur Gemiddelde beoordeling: 9.5

2eXplore Gemiddelde beoordeling: 9.4

SA Klussenbedrijf Gemiddelde beoordeling: 9.2

Qnip Hairstyling Gemiddelde beoordeling: 9.1

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!