Toys Garden Nijmegen best beoordeelde speelgoedwinkelToys Garden Nijmegen best beoordeelde speelgoedwinkel

Zie de maan schijnt door de bomen, maar ziet Sinterklaas door de bomen het bos nog wel? Telefoonboek.nl helpt!

Er zijn in Nederland ontzettend veel winkels te vinden in die speelgoed verkopen. Alleen al in de database van Telefoonboek.nl staan er al 1777 in de categorie "Speelgoed"! Genoeg keuze dus, maar Sint Nicolaas kan ze moeilijk allemaal een bezoekje brengen voor 5 december. Daarom helpen we deze oude kindervriend graag een handje. Op de website van Telefoonboek.nl kunnen consumenten een rating toekennen aan het door hen gezochte bedrijf. Speciaal voor pakjesavond hebben wij de best beoordeelde speelgoedwinkels op een rijtje gezet.

Ratings

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte bedrijf. Hierbij kunnen zij de algemene indruk beoordelen, de service en de prijs/kwaliteitsverhouding. Een bedrijf moet minimaal 20 van deze aparte ratings hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Specialisten

Wat opvalt is dat veel van de winkels in de lijst gespecialiseerde speelgoedzaken zijn. Zo zijn er twee van de noteringen gespecialiseerd in modelauto's, verkoopt de nummer één van de lijst vooral buitenspeelgoed en doet de nummer twee ook nog dienst als kapperszaak.

Telefonische bereikbaarheid

Bovendien Beschikken deze winkels ook nog eens over uitstekende telefonische bereikbaarheidscijfers. Toys Garden heeft een score van 80%, De Kindervilla en Zippytoys krijgen zelfs een 100% beoordeling. De bedrijven in deze lijst stellen daarmee een goed voorbeeld voor de rest van Nederland.

Dit zijn volgens onze bezoekers de tien best beoordeelde winkels van Nederland in de categorie "Speelgoed".

1.Toys Garden (buiten-) Speelgoed

Plaats: Nijmegen Gemiddelde score: 10.0

2.De Kindervilla

Plaats: Roosendaal Gemiddelde score: 9.9

3.Zippytoys

Plaats: Den Bosch Gemiddelde score: 9.7

4.JM Toys

Plaats: Soesterberg Gemiddelde score: 9.2

5.TPS Racing

Plaats: Westervoort Gemiddelde score: 9.1

6.LNT Games & Movies

Plaats: Bergen op Zoom Gemiddelde score: 8.7

7.Bart Smit

Plaats: Roosendaal Gemiddelde score: 8.7

8.Mini-trucks.nl

Plaats: Harderwijk Gemiddelde score: 8.6

9.Top 1 Toys

Plaats: Katwijk Gemiddelde score: 8.6

10.Bart Smit

Plaats: Breda Gemiddelde score: 8.5


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek