Places logo
Menu

Temtours best beoordeelde toerismebureau

Temtours best beoordeelde toerismebureau

Er komen steeds meer toeristen naar Nederland toe. Volgens NOS brachten vorig jaar ruim 15,8 miljoen toeristen een bezoek aan Nederland, dat is ruim 5,5 procent meer dan het jaar ervoor. Vooral Amsterdam is erg populair bij de toeristen. Na jaren marketing is de stad nu zo populair geworden dat Amsterdam het bijna niet meer aankan. Talloze woningen worden verhuurd op Airbnb, dit zorgt voor lawaaiige rolkoffers en wietlucht. Hierdoor is de leefbaarheid in de stad sterk achteruit gegaan. Toerismebureaus kunnen echter wel profiteren van de vele toeristen.

Maar welk bureau kan toeristen het beste van dienst zijn? Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is Temtours het best beoordeelde bedrijf in toerisme. Telefoonboek.nl heeft ook naar de overige bedrijven in de top vijf gekeken.

Rating

Toeristen die meer informatie willen of een rondleiding willen boeken kunnen online op zoek gaan naar een bedrijf. Op internet kunnen zij beoordelingen van andere klanten lezen. Indien een bureau veel positieve beoordelingen heeft zal een toerist eerder voor dat bedrijf kiezen. Het is daarom erg belangrijk om als toerismebureau goede online beoordeling te krijgen.

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers naast het bekijken van contactinformatie van bedrijven, ook terecht om bedrijven te beoordelen. De bezoeker beoordeelt de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf.

Toerisme

Op basis van de beoordelingen op Telefoonboek.nl is er een top vijf opgesteld. Temtours is volgens deze beoordelingen het beste bureau op het gebied van toerisme. Het bureau krijgt gemiddeld een 8.2. Het bedrijf is erg constant want het scoort zowel op de algemene indruk, de service als de prijs/kwaliteit verhouding een 8.2. Temtours bevindt zich in Haarlem maar biedt ook in Amsterdam verschillende rondleidingen en boottochten aan.

Op de tweede plaats staat Landenkompas uit Udenhout met een 7.9 gemiddeld. Dit bedrijf is specialist in reisinformatie over verschillende landen en eilanden wereldwijd. Op de derde plaats staat Karim Travel met een 7.8 gemiddeld. Dit bureau is gespecialiseerd in de verkoop van vliegtickets of geld transfer naar het buitenland.

Op de vierde plaats staat ANWB Servicecenter uit Badhoevedorp. Dit bedrijf krijgt gemiddeld een 7.6. De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB staat op de vijfde plaats met een 7.3 gemiddeld.
De bedrijven in de top vijf variëren sterk op het gebied van expertise. Sommigen zijn gericht op toerisme binnen Nederland en andere bedrijven zijn meer gericht op het buitenland.

Top vijf best beoordeelde toerismebureaus

Tem Tours Gemiddelde beoordeling: 8.2

Landenkompas Gemiddelde beoordeling: 7.9

Karim Travel Gemiddelde beoordeling: 7.8

ANWB Servicecenter Badhoevedorp Gemiddelde beoordeling: 7.6

Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB Gemiddelde beoordeling: 7.3

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!