Places logo
Menu

Snackbar en caravancenter scoren het best in Hanzestad Harderwijk

Snackbar en caravancenter scoren het best in Hanzestad Harderwijk

Harderwijk is een historische Hanzestad aan de rand van de Veluwe. De sfeervolle straatjes zijn perfect om door te struinen en zo de stad te leren kennen. De binnenstad is schilderachtig en telt tegenwoordig meer dan honderd rijksmonumenten. Van de oude stadsmuur zijn zelfs nog delen te vinden in deze vestingstad. Ook de dierenliefhebber kan prima vertoeven in Harderwijk. In het zeedierenpark Dolfinarium maak je van heel dichtbij kennis met onder andere dolfijnen, bruinvissen, walrussen, zeeleeuwen en zeehonden. In dit artikel nemen we een aantal goed beoordeelde bedrijven uit de verrassende stad Harderwijk onder de loep.

Positieve beoordelingen

Twee bedrijven uit Harderwijk vallen op door het grote aantal positieve reviews van bezoekers van Telefoonboek.nl. De eerste is Wolf Caravans met 53 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,3. Enjoy Grill & More scoort een 8,7 op basis van 41 beoordelingen. Deze beoordeling is een gemiddelde van het cijfer voor algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding.

Wolf Caravans

Wolf Caravans is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte tourcaravans. Over de service van dit bedrijf zijn klanten voornamelijk te spreken. 'Top service, goed geholpen!' vertelt een tevreden klant. Bovendien heeft het personeel verstand van zaken en gaan ze vakkundig aan de slag. Een caravan verkopen gaat bij dit bedrijf erg snel en de verdere afhandeling hiervan verloopt ook soepel.

Enjoy Grill & More

Bij Enjoy Grill & More kun je heerlijke gerechten bestellen, waaronder kipfilet, shoarma en döner. Ook bij dit bedrijf wordt de service met een mooi cijfer beloond: een 9,2. Voor de lekkere trek kun je bij deze snackbar aan de Deventerweg goed terecht.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!