Places logo
Menu

Laat uw klanten sneller en makkelijker betalen

Laat uw klanten sneller en makkelijker betalen

Het contante geld begint langzaam te verdwijnen bij betalingen in het bedrijfsleven. Een betaling met een pinpas is voor uw klanten immers een stuk makkelijker. Het nadeel hiervan is dat u hiervoor een pinterminal nodig heeft, die kosten met zich meebrengt en tijd vraagt om de installatie in orde te maken. De Rabobank maakt als eerste bank een einde aan de pinterminal als kostenpost. Met de nieuwe app Rabo Smartpin is het mogelijk om pinbetalingen te accepteren met uw smartphone of tablet.

De Rabo Smartpin app voor u als ondernemer

De Rabo Smartpin is vooral een uitkomst wanneer u een kleine ondernemer bent en een pinterminal een investering is die niet genoeg terug laat verdienen. Met deze app kunt u uw klanten toch een mogelijkheid geven om te pinnen. Dit is zeker een voordeel voor uw onderneming. Uit onderzoek bleek namelijk dat maar liefst twee derde van de consumenten het niet prettig vindt wanneer zij alleen met contant geld kunnen betalen. Maar liefst 86% van de deelnemers in dit onderzoek betaalt grote bedragen bij voorkeur door te pinnen, wat maar eens aangeeft hoe belangrijk de mogelijkheid tot pinnen voor een onderneming is.

Hoe werkt de Rabo Smartpin app?

Met de Smartpin app kunt u pinbetalingen accepteren en de klant per e-mail een kassabon sturen. De app werkt in combinatie met een kaartlezer en accepteert pinnen via contactloze pas en telefoon. Naast de betalingen die gedaan kunnen worden, kunt u als ondernemer ook uw dagomzet bekijken via de app en deze overbrengen naar uw boekhouding. Het is daarnaast ook mogelijk om de btw van de verkopen vast te leggen en per dag af te wikkelen. Wanneer er klanten zijn die toch liever contant betalen kunnen ook deze verwerkt worden. Omdat de Rabo Smartpin app zowel voor Android als iOS beschikbaar is, is de app voor vrijwel alle tablets en smartphones geschikt.

Promoot de mogelijkheid tot pinbetaling bij uw bedrijf

Maakt u gebruik van de Rabo Smartpin, een soortgelijke app of was het altijd al mogelijk om te pinnen bij uw onderneming? Geef dit dan aan op uw account bij Places.nl. Uw klanten weten dan dat het mogelijk is om snel en makkelijk een betaling te doen. Heeft uw vragen of opmerkingen over onze service? Neem dan contact met ons op via 024-3555299. Wij helpen u graag verder!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!