Places logo
Menu

Sittardenaren houden van lekker eten, Geleners van verzorging

Sittardenaren houden van lekker eten, Geleners van verzorging

Terwijl de een zich liever laat verrassen als het om eten gaat, zoekt de ander van tevoren zorgvuldig uit waar het lekkerst is. Dit geldt ook voor zaken als uiterlijke en innerlijke verzorging. Waar iemand niet zo kieskeurig is over verzorging, weet iemand anders precies welke verzorging hij of zij wil ontvangen. Mensen uit Sittard en Geleen hebben op Telefoonboek.nl bedrijven beoordeeld en zijn heel tevreden met eetgelegenheden en bedrijven gespecialiseerd in verzorging. Klanten hebben de bedrijven beoordeeld op de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf.

Sittardenaren dol op lekker eten

In de top vijf van best beoordeelde bedrijven uit Sittard staan twee bedrijven die eten verkopen. Het ene bedrijf is een restaurant, de ander een delicatessenzaak. Op nummer twee staat namelijk Simla Indiaas Tandoori Restaurant. Het restaurant wordt op basis van 24 beoordelingen beloond met een 9.8. Op de derde plek staat Van Os Delicatessen, dat uit 22 beoordelingen een 9.2 ontvangt. De overige bedrijven in de top vijf zijn gespecialiseerd in verschillende zaken. Het best beoordeelde bedrijf uit Sittard is namelijk Eijkenboom verhuur, dat bouwmachines verhuurt. Op de vierde plek staat Stienen Tweewielers, een bedrijf dat rijwielen en bijbehorende accessoires verkoopt. De rijwielzaak wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 18 beoordelingen. De top vijf wordt gesloten door Tandarts P.N.L. Stassen, die op basis van 16 beoordelingen becijferd wordt met een 8.9.

Top vijf best beoordeelde bedrijven Sittard

Eijkenboom verhuur gemiddelde beoordeling: 9.9

Simla Indiaas Tandoori Restaurant gemiddelde beoordeling: 9.8

Van Os Delicatessen gemiddelde beoordeling: 9.2

Stienen Tweewielers gemiddelde beoordeling: 9.1

Tandarts P.N.L. Stassen gemiddelde beoordeling: 8.9

Geleners graag goed verzorgd

Klanten zijn erg tevreden over zowel Geleense bedrijven die gespecialiseerd zijn in uiterlijke verzorging, als bedrijven die gespecialiseerd zijn in welzijn. Met andere woorden, Geleners zijn blij met bedrijven die zich bezighouden met zorg. In de top vijf van best beoordeelde bedrijven uit Geleen staan namelijk drie van dit soort bedrijven. De grootste afwijker is de nummer twee: Automaterialen GAM C.V. Het automaterialen bedrijf ontvangt een 9.0 op basis van 18 beoordelingen. Een ander bedrijf dat ook niet helemaal onder de noemer van zorg valt, is Pé Bodywear lingerie & mammacare. De lingeriezaak landt op nummer drie met een 8.9 uit 14 beoordelingen. Dit bedrijf heeft wel met uiterlijk en lichaamsverzorging te maken, net als de andere bedrijven uit de top vijf. De bedrijven die gespecialiseerd zijn in zorg nemen de nummer één, vier en vijf in. Het best beoordeelde bedrijf uit Geleen is Crea Kappers en Visagie, dat op basis van 30 beoordelingen een 9.0 krijgt. Op nummer vier staat Wilma Derks Welzijn en Sport Activiteiten, een bedrijf dat bewegingsactiviteiten organiseert. Het bedrijf wordt beoordeeld met een 8,5 op basis van 12 beoordelingen. Ten slotte hoort Huisartsenpraktijk B.S.P. Boode ook bij de best beoordeelde bedrijven van Geleen. Uit 10 beoordelingen wordt de praktijk beoordeeld met een 8.5.

Top vijf best beoordeelde bedrijven Geleen

Crea kappers & Visagie gemiddelde beoordeling: 9.0

Automaterialen GAM C.V. gemiddelde beoordeling: 9.0

Pé Bodywear lingerie & mammacare gemiddelde beoordeling: 8.9

Wilma Derks Welzijn en Sport Activiteiten gemiddelde beoordeling: 8.5

Huisartspraktijk B.S.P. Boode gemiddelde beoordeling: 8.5

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!