Places logo
Menu

Ridderkerkse Blokker topt lijst aanbieders van huishoudelijke artikelen

Ridderkerkse Blokker topt lijst aanbieders van huishoudelijke artikelen

Voor huishoudelijke artikelen gaat men het liefst naar de Blokker in Ridderkerk, zo blijkt uit de beoordelingen die klanten achterlieten op Telefoonboek.nl. Klanten gaven een cijfer voor de algemene indruk die zij hebben van het bedrijf, de service en de prijs-kwaliteitverhouding. Deze drie cijfers leveren samen een gemiddelde beoordeling op. Blokker komt voor huishoudelijke artikelen dus het beste uit de bus.

In Nederland kan men bij een groot aantal winkels terecht voor huishoudelijke artikelen. Telefoonboek.nl onderzocht welke van deze winkels door klanten de hoogste beoordelingen kregen. Welk bedrijf de hoogste beoordeling heeft wordt bepaald door het cijfer in combinatie met de hoeveelheid klanten die het bedrijf beoordeelden.

De best beoordeelde winkel voor huishoudelijke artikelen

Het Blokker-filiaal in Ridderkerk kreeg de hoogste beoordeling (9,4) uit een relatief groot aantal beoordelingen (30). In de top 25 van best beoordeelde winkels voor huishoudelijke artikelen staan overigens nog twee filialen van Blokker, namelijk die in Lichtenvoorde en die in Haren (Groningen), die allebei het cijfer 8,3 kregen op basis van 7 beoordelingen. Aangezien het aantal beoordelingen dat deze Blokkers ontvingen aanzienlijk lager is dan de rest van de bedrijven in de top 25, belandden zij niet in de top vijf. Tegenover deze goede beoordelingen staat wel dat het hoofdkantoor van de Blokker het slechtst beoordeelde bedrijf voor huishoudelijke producten is met een 3,2 uit 166 beoordelingen.

Andere goed beoordeelde zaken voor huishoudelijke artikelen

De Ridderkerkse Blokker wordt gevolgd door Mobset in Amsterdam, een veel kleiner bedrijf dat artikelen (kamer- en keukeninrichting) via internet verkoopt. Mobset kreeg een 8,5 op basis van 33 beoordelingen. Simons-Speelgoed-Huishoud uit Nieuw-Lekkerland (Zuid Holland) belandt op de derde plaats met een 8,4 op basis van 27 beoordelingen. Dit lokale bedrijf verkoopt naast huishoudelijke artikelen ook speelgoed. Op nummer vier vinden we Lemster Warenhuis uit Lemmer (Friesland). Het Friese warenhuis, dat huishoudelijke artikelen; speelgoed en tuinmeubelen verkoopt, kreeg op basis van 21 beoordelingen een 8,4. De hekkensluiter is Brouwer heeft "t uit Lunteren (Gelderland), die net als de nummers drie en vier een 8,4 haalt, maar op basis van minder beoordelingen (16). Brouwer heeft "t is aangesloten bij een landelijke organisatie van doe-het-zelf speciaalzaken. De winkel verkoopt onder andere gereedschap.

Vooral lokale winkels

Opvallend is dat, naast de nummer één die onderdeel uitmaakt van een bekende keten voor huishoudelijke artikelen, de top vijf vooral gevuld wordt door lokale aanbieders van huishoudelijke artikelen. Dit, of de combinatie van artikelen die de bedrijven aanbieden, zou reden kunnen zijn voor de populariteit van de bedrijven.

Top vijf best beoordeelde bedrijven voor huishoudelijke artikelen

Blokker Ridderkerk - Gemiddelde beoordeling: 9,4

Mobset - Gemiddelde beoordeling: 8,5

Simons-Speelgoed-Huishoud - Gemiddelde beoordeling: 8,4

Lemster Warenhuis - Gemiddelde beoordeling: 8,4

Brouwer heeft "t - Gemiddelde beoordeling: 8,4

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!