Places logo
Menu

Places.nl wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2020!

Places.nl wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2020!

Nu Kerstmis bijna is begonnen wil de redactie van Places.nl dit moment graag aangrijpen om onze ondernemende lezers te bedanken. Wij bedanken daarom alle partners die met ons zaken hebben gedaan het afgelopen jaar en wensen iedereen hele fijne en warme kerstdagen toe.

Terugblik op 2019

Places.nl kijkt terug op een mooi jaar, waarin verschillende ontwikkelingen hebben plaatsgevonden.

Lancering Bedrijfsvermelding

Begin dit jaar werd Bedrijfsvermelding gelanceerd, waardoor bedrijven online lokaal beter zichtbaar en gevonden worden. Veel ondernemers zijn direct aan de slag gegaan met het verbeteren van hun online zichtbaarheid.

Introductie Alles-in-1

Daarnaast werd het Alles-in-1 pakket geïntroduceerd waarin ondernemers kunnen profiteren van alle diensten die Places.nl te bieden heeft. Ondernemers kunnen zo snel en eenvoudig alles geregeld hebben om online beter zichtbaar, vindbaar en bereikbaar te worden.

Mobielvriendelijk inlogportaal

Places is druk bezig geweest met het mobielvriendelijk maken van het ingelogde portaal. Zo zijn Bedrijfsvermelding, Websites en Antwoordservice gemakkelijk op uw mobiele telefoon te beheren.

Hoe kijkt u terug op het afgelopen jaar?

In deze tijd van bedrijfsfeesten en kerstborrels kan het ook voor uw bedrijf een mooie periode zijn om te reflecteren op afgelopen jaar. Sta daarom eens stil bij uw behaalde successen in 2019. Klein of groot; het maakt niet uit. Misschien heeft u wel te maken gehad met enkele tegenslagen of juist grote successen. Ontdek wat (nog) beter kan om 2020 een succes te maken.

Kerst- en nieuwjaarsborrels

Naast dat borrels uiteraard erg gezellig zijn, zijn deze informele bijeenkomsten uitermate geschikt om met collega's bij elkaar te komen en nieuwe contacten op te doen. Bij het organiseren van een kerst- of nieuwjaarsborrel kunt u uw waardering laten blijken. U zou ook kunnen overwegen om uw werknemers een leuk cadeau te geven. Zij hebben zich tenslotte een jaar lang ingespannen voor uw bedrijf.

Naast uw werknemers bedanken, kunt u de feestelijke borrels ook benutten door te gaan netwerken. Slim netwerken kan u voor 2020 namelijk veel opleveren. Denk aan interessante inzichten, nieuwe samenwerkingspartners, nieuwe opdrachten of zelfs nieuwe klanten. Bezoek daarom netwerkborrels die niet direct aansluiten bij uw vakgebied. Dat helpt niet alleen bij uw persoonlijke ontwikkeling (u verrijkt uw algemene kennis), maar ontmoet ook ondernemers met andere expertises die later nog wel eens te pas kunnen komen. Netwerken is tweerichtingsverkeer. Zorg ervoor dat u ook iets kunt bieden, zoals kennis delen over uw vakgebied of misschien een leuke anekdote.

Relaties bedanken

Uw klanten en relaties zijn essentieel voor uw bedrijf. Tevreden contacten zijn vaak loyaal en verwijzen hun eigen netwerk eerder door naar uw bedrijf. De feestdagen vormen daarom een mooie gelegenheid om uw klanten en relaties te bedanken. Onverwachte attenties leiden gegarandeerd tot mond-tot-mondreclame voor uw bedrijf.

Maak uw bedankje persoonlijk door uw bericht handgeschreven te versturen. Dat laat zien dat u extra aandacht aan het bericht hebt besteed en wordt beter ontvangen dan een e-mail of online nieuwsbericht. Verras uw relaties met een mooi geschenk of een uitnodiging. Het versterkt niet alleen de relatie, maar zal ook leiden tot een betere deal voor in de toekomst. Onthoud: wie goed doet, wie goed ontmoet. Fijne feestdagen gewenst!

Foto: Canva

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!