Places Antwoordservice: doe mee met de Bol.com actie!Places Antwoordservice: doe mee met de Bol.com actie!

Kent u een bedrijf met een antwoordservice? Geef het dan nu aan ons door! U ontvangt dan gratis een cadeaubon van Bol.com ter waarde van €10,-. Wat is precies de bedoeling? Places.nl vertelt het u.

Herken een antwoordservice

Door middel van een antwoordservice zorgen bedrijven ervoor dat zij altijd bereikbaar zijn. U kunt een antwoordservice herkennen door het volgende: - Er wordt aangegeven dat de persoon die u zoekt niet aanwezig is. - Er wordt aangegeven dat u op een later moment terug gebeld wordt. - Uw contactgegevens zoals uw naam en telefoonnummer worden gevraagd.

Kent u een bedrijf? Meld het bij Places!

Kent u een of meerdere bedrijven die werken met een antwoordservice? Geef dit dan aan ons door en zorg dat u een bedrijfsnaam en telefoonnummer kunt vermelden. Wij controleren vervolgens of het door u doorgegeven bedrijf daadwerkelijk met een antwoordservice werkt. Zo ja, dan ontvangt u geheel gratis een cadeaubon ter waarde van €10,- en te besteden bij Bol.com!

Wees er snel bij

Heeft u een bedrijf doorgegeven en blijkt er ook nog iemand anders te zijn die hetzelfde bedrijf aandraagt? Dan ontvangt uitsluitend de persoon die als eerste het bedrijf heeft doorgegeven de cadeaubon. Hoe eerder u het dus door geeft, hoe meer kans u maakt op de Bol.com bon! Wanneer de gegevens gecontroleerd en goedgekeurd zijn, ontvangt u digitaal de Bol.com bon ter waarde van €10,-. Deze wordt verstuurd naar het door u opgegeven e-mailadres. Alleen de personen die een goedgekeurd bedrijf hebben doorgegeven ontvangen hierover bericht van Places.

Neem vandaag nog contact op met onze servicedesk

Kent u dus een bedrijf dat gebruik maakt van een antwoordservice? Laat ons dit dan gelijk weten! Voor meer informatie over Places Antwoordservice kunt u contact opnemen via het nummer 024 - 3506953. Wij staan u graag te woord!


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek