Places logo
Menu

Op deze ijsbanen kun je het beste de ijzers onder binden deze winter

Op deze ijsbanen kun je het beste de ijzers onder binden deze winter

De Elfstedentocht is natuurlijk de Tocht der Tochten en elke winter blijven we er op hopen dat het dit jaar weer zo ver is. Het is inmiddels alweer meer dan 22 jaar geleden dat de laatste editie geschaatst werd. In 2012 was het bijna zo ver maar bleek het ijs helaas toch niet dik genoeg. Wie niet op strenge winters en vorst zit te wachten, maar wel de noren, ijshockeyschaatsen of kunstschaatsen uit de kast wil halen kan een ijsbaan bezoeken. Er zijn vaste ijsbanen waar je elke winter terecht kunt en in verschillende steden en dorpen vindt ook jaarlijks een schaatsfestijn plaats. Telefoonboek.nl zocht voor je uit welke ijsbanen in Nederland goed beoordeeld worden.

Optisport Kunstijsbaan Breda

De Optisport Kunstijsbaan in Breda wordt door bezoekers omschreven als een goed onderhouden baan, waar het ook nog eens gezellig is. Bezoekers voelen zich thuis op deze baan, mede door het vriendelijke personeel. De baan wordt goed bijgehouden en ook de voorzieningen er om heen zijn tip-top in orde. Zo is er bijvoorbeeld een ruime parkeergelegenheid. Nog tot 10 maart 2019 kun je hier als recreatieve, marathon- en wedstrijdschaatser terecht om de ijzers onder te binden. Daarna gaan in oktober de deuren van de ijsbaan weer open.

Stichting IJsclub Musselkanaal

In de provincie Groningen ligt het dorp Musselkanaal, dat ruim 7.000 inwoners telt. In 20 februari 1956 is hier de ijsclub opgericht en sindsdien wordt er hier op natuurijs geschaatst als het weer het toelaat. Daar zijn de inwoners van het dorp maar al te blij mee. De ijsbaan ziet er altijd goed uit en de service is ook prima. De prijzen vinden ze ook redelijk, vooral omdat er voor dat bedrag toezicht gehouden wordt. Het bestuur houdt altijd een oogje in het zeil om te zorgen dat niemand door het ijs zakt.

Ireen Wüst IJsbaan Tilburg

De Ireen Wüst IJsbaan is sinds 2009 een begrip in Tilburg en omgeving. Van oktober tot en met maart is menig Brabander er te vinden. Er is een 400-meterbaan waar je zowel als beginnende als gevorderde schaatser terecht kunt. Daarnaast is er een 30x60-baan waar je lekker vrij kunt schaatsen. Ook de allerjongsten zijn hier van harte welkom om plezier te hebben op het ijs. 'Je vindt hier alles voor diegenen die van schaatsen houden. Het is een super mooie en moderne baan met diverse horecafaciliteiten, schaatsverhuur en meer. De ijsbaan is centraal gelegen en goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving.' laat een tevreden bezoeker via Google Reviews weten.

De gegevens van de reviews zijn afkomstig van Telefoonboek.nl. Deze beoordelingen bestaan uit cijfers voor de algemene indruk, service en prijs-kwaliteit verhouding. De beoordelaar kan dit cijfer voorzien van een geschreven review, waarin de positief of negatieve ervaring wordt toegelicht. De reviews van Telefoonboek.nl zijn aangevuld met enkele reviews van Google Reviews.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!