Places logo
Menu

Meer klanten met een vermelding in een bedrijvengids

Meer klanten met een vermelding in een bedrijvengids

Online goed gevonden worden is een must als je als ondernemer zoveel mogelijk klanten wil verwelkomen. Dit is namelijk de eerste stap tot het allereerste contactmoment met de klant. In dit artikel vertellen we je hoe jij meer klanten kunt verwelkomen door een vermelding in een bedrijvengids!


Wat is een bedrijvengids?

Een bedrijvengids is een online register waarin bedrijven hun vermelding kunnen claimen. Zij voegen hier dan de belangrijkste gegevens als telefoonnummer, adres, openingstijden en website adres toe, zodat gebruikers de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.De voordelen van een vermelding in een bedrijvengids

Met een vermelding in een bedrijvengids ervaar je vele voordelen. We gaan ze stuk voor stuk langs, lees je mee?

1. Je online zichtbaarheid wordt verhoogd

Door jouw vermelding in de bedrijvengids kunnen potentiële klanten jou beter vinden. Zoeken ze naar een bepaalde dienst? Dan komen de meest relevante bedrijven tevoorschijn in de zoekresultaten.

Als bedrijf kun jij alle belangrijke informatie toevoegen aan jouw bedrijfsvermelding. Zo kun je je adresgegevens en openingstijden vermelden, maar ook je website adres moet je zeker toevoegen! Door een omschrijving van jouw bedrijf te geven weten potentiële klanten waarmee ze te maken hebben. Zo kunnen zij de afweging maken of jij hen kan voorzien in hun behoefte.

2. Kom direct in contact met je klanten

Vanuit jouw bedrijfsvermelding kunnen klanten direct contact met jou opnemen. Met een klik op de knop gaat jouw telefoon namelijk over. Nu is het aan jou de taak om je klanten te voorzien van relevante informatie en hen te overtuigen producten of diensten van jou af te nemen. Wist je dat 24% van de mensen die jouw bedrijf opzoeken jou direct zullen bellen?

3. Meer vertrouwen door reviews

In de meeste bedrijvengidsen, zoals bijvoorbeeld Telefoonboek.nl & Openingstijden.com, is het als bezoeker mogelijk om een review over jouw bedrijf achter te laten. Dit is een ontzettend groot voordeel voor jou.

Reviews zijn namelijk een onwijs krachtig middel om potentiële klanten te overtuigen. 75% van de consumenten leest namelijk online reviews en zelfs 25% van de aankopen wordt bepaald aan de hand van een review!

4. Meer websiteverkeer

Vanuit de vermelding kunnen potentiële klanten doorklikken naar jouw website. Dit is voor jou de kans om te laten zien wie jij als bedrijf bent en wat je doet.

Wil jij graag goed gevonden worden met jouw bedrijf? Meld je dan nu aan op Places.nl. Wij zorgen ervoor dat je zichtbaar bent op de 10+ belangrijkste kanalen en houden jouw bedrijfsgegevens up-to-date. Samen zorgen we er dus voor dat jij jouw klantenbestand ziet groeien!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!