Places logo
Menu

Consistente groei met Places Alles-in-1

Consistente groei met Places Alles-in-1

Ons doel is om jou als ondernemer te helpen groeien. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat jij nodig hebt om goed online vindbaar te zijn. We zorgen ervoor dat jij potentiële klanten met gemak overtuigt en vinden het belangrijk dat jij je tijd kunt besteden aan ondernemen. Maak kennis met Places Alles-in-1!

Waarom Places Alles-in-1?

Wij snappen als geen ander hoe druk jij het hebt als ondernemer. Om jou een (flink) handje te helpen hebben wij een vernieuwd Places Alles-in-1 pakket gelanceerd. Dé totaaloplossing voor ondernemers. Met dit pakket zorgen we ervoor dat jij zowel online als offline goed vindbaar bent voor potentiële klanten.

Jouw eigen online marketeer

We durven te zeggen dat wij een unieke dienst aanbieden. Met ons Alles-in-1 pakket krijg jij namelijk onze online marketeers tot je beschikking! Ze zorgen ervoor dat jij online goed vindbaar bent en schrijven content die jouw producten/diensten sterk aanprijst. Door daarnaast ook nog aan de slag te gaan met reputatiemanagement, zorgen ze ervoor dat jij die klanten met gemak binnenhaalt!

Online goed vindbaar

We zorgen ervoor dat jij online goed vindbaar bent op de belangrijkste kanalen. We publiceren jouw bedrijfsgegevens op meer dan 20 kanalen, zoals bijvoorbeeld Google (Maps), Telefoonboek.nl & Openingstijden.com. Iedere maand optimaliseren we jouw bedrijfsvermeldingen om deze up-to-date te houden.

Met onze maandelijkse rapportages en verbetertips maken we de kansen voor jouw onderneming inzichtelijk. Samen zorgen we ervoor dat jij blijft groeien!

Een ijzersterke online reputatie

Wij weten als geen ander hoe jij potentiële klanten het best kunt overtuigen. En we kunnen je vertellen: reviews zijn enorm krachtig. Ruim 90% bekijkt namelijk reviews voordat ze een aankoop doen. Wist je dat potentiële klanten vaak net zoveel vertrouwen hebben in een review als in een aanbeveling van een bekende?

Met één klik op de knop nodig jij jouw klantenbestand uit om een review te plaatsen. Onze marketeers pakken dit vervolgens op en zorgen dat alles goed wordt afgehandeld. Zo ben jij verzekerd van een ijzersterke online reputatie.

Meer klanten dan je concurrenten

Met jouw bedrijfsvermelding adverteer je in Telefoonboek.nl & Openingstijden.com. Je adverteert boven de zoekresultaten op zoekwoorden en plaatsen die voor jou relevant zijn. Zo word je eerder gevonden dan je concurrenten en bereik je jouw ideale klant!

Stel jouw ideale pakket samen

Bovenstaande diensten zitten standaard in het Alles-in-1 pakket. Wij zijn namelijk van mening dat als je online goed gevonden wil worden, dat je hier sowieso mee aan de slag moet gaan.

Wil jij nóg meer uit je pakket halen? Dan kun je deze uitbreiden met onze extra diensten. Zo kunnen we bijvoorbeeld een website of webshop voor je bouwen, zodat jij ook online kunt verkopen. Wil jij klanten graag de service geven die zij verdienen? Dan zorgen wij ervoor dat je 24/7 bereikbaar bent!

Ben jij klaar voor een consistente groei? Start dan nu met Places Alles-in-1. Dé totaaloplossing voor ondernemers!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!