Places logo
Menu

Nieuwe werknemers nodig? Dit zijn de best beoordeelde arbeidsbureaus in Nederland.

Nieuwe werknemers nodig? Dit zijn de best beoordeelde arbeidsbureaus in Nederland.

Arbeidsbureaus koppelen arbeidskrachten aan werkgevers. Ze zijn een belangrijke speler in de arbeidsmarkt die werkgevers ontzorgen in hun zoektocht naar geschikte arbeidskrachten. In Nederland zijn op dit moment meer dan 2200 arbeidsbureaus, verspreid over het hele land. Om werkzaamheden te kunnen uitvoeren, zijn (de juiste) arbeidskrachten essentieel. Dan wil je graag een betrouwbare partner die jou de juiste krachten aanlevert. Places.nl zocht voor je uit wat de best beoordeelde arbeidsbureaus zijn in Nederland.

Ratings

Klanten van arbeidsbureaus kunnen op Telefoonboek.nl beoordelingen achterlaten. Bedrijven kunnen beoordeeld worden op service, algemene indruk, prijs/kwaliteitverhouding en bereikbaarheid. Op basis van het aantal beoordelingen en de ratings van klanten, wordt een gemiddelde berekend. Hieronder zijn de vijf best beoordeelde arbeidsbureaus op Telefoonboek.nl van dit moment weergegeven. De top vijf is gebaseerd op het aantal beoordelingen en is geselecteerd uit een database met 2263 arbeidsbureaus in Nederland.

Top vijf best beoordeelde arbeidsbureaus

  1. Fallenstein Executive Search: 157 beoordelingen met een gemiddelde van 7,9;
  2. Select2Connect Personeelsdiensten: 40 beoordelingen met een gemiddelde van 10;
  3. Apaysan B.V.: 70 beoordelingen met een gemiddelde van 8,8;
  4. Jelle: 55 beoordelingen met een gemiddelde van 8,8;
  5. Uitzendbureau Solutions: 84 beoordelingen met een gemiddelde van 7.

Fallenstein Executive Search

Met 157 beoordelingen en een gemiddeld cijfer van 7,9, komt Fallenstein Executive Search als beste uit de bus. Fallenstein heeft naar eigen zeggen gedegen kennis van het Nederlandse bedrijfsleven en ruime persoonlijke aandacht voor de kandidaat. Klanten bevestigen dit in de reviews: ''Correcte omgang met kandidaten en een gedegen kennis van het vak headhunting''. Het arbeidsbureau richt zich op HBO'ers, Academici en Professionals.

Select2Connect Personeelsdiensten uitstekend beoordeeld

Met een gemiddeld cijfer van 10 uit 40 beoordelingen, wordt Select2Connect uitstekend beoordeeld door haar klanten. Het bedrijf onderscheid zich van anderen door 24 uur per dag en zeven dagen in de week persoonlijk contact te bieden. In één van de reviews wordt aangegeven dat Select2Connect een top werkgever is die haar afspraken altijd nakomt. Het bedrijf zorgt naar eigen zeggen voor de beste match tussen werkgever en werknemer met als speerpunt:'SAMENwerken'.

Ook de nummers drie, vier en vijf worden uitstekend beoordeeld

Nummer drie APaysan B.V. scoort een gemiddelde van 8,8 uit 70 beoordelingen. Dit bedrijf is gevestigd in Den Haag. Iets zuidelijker in Rotterdam, is Jelle gevestigd. Dit bedrijf is 50 keer beoordeeld en scoort net als APaysan een 8,8. Als laatste staat Uitzendbureau Solutions meldt zich op een keurige vijfde plaats met een gemiddelde van 7 uit 84 beoordelingen.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!