Places logo
Menu

Q.ouT is de best beoordeelde fietsenwinkel

Q.ouT is de best beoordeelde fietsenwinkel

Er zijn steeds meer mensen die hun fiets online aanschaffen. Dit blijkt uit de verkoopcijfers van de online verkoper Fietsenwinkel.nl. Hun omzet groeide in 2016 met 65%. Desondanks hechten klanten nog steeds veel waarde aan fysieke fietsenwinkels. Volgens Emerce wil 80% van de klanten zijn nieuwe fiets eerst in het echt proberen voordat zij een aankoop doen. Maar bij welke fietsenwinkel kan dit het beste? Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is "Bike Laboratoy" in Amsterdam de beste fietsenwinkel. Telefoonboek.nl keek ook naar de overige winkels die tot de top vijf van de best beoordeelde fietsenwinkels behoren.

Rating

Online ratings zijn belangrijk voor bedrijven. Uit cijfers van Invesp blijkt namelijk dat 90% van de consumenten eerst beoordelingen online leest voordat zij een bedrijf bezoeken. Daarnaast vindt 88% van de consumenten online beoordelingen even belangrijk als aanbevelingen van vrienden. Een goede rating is dus erg belangrijk om nieuwe consumenten te krijgen.

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte telefoonnummer. Hierbij kunnen zij de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitsverhouding van het bedrijf beoordelen. Een bedrijf moet minimaal tien van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Fietsenwinkels

De rangorde van de fietsenwinkels is afhankelijk van het aantal beoordelingen dat zij hebben ontvangen via Telefoonboek.nl. Hoe meer beoordelingen een bedrijf ontvangt hoe betrouwbaarder de uitslag is.

Binnen de categorie fietsenwinkel krijgt Q.ouT uit Nuland de beste beoordeling. De winkel ontvangt op basis van 279 unieke beoordelingen een 9,7. De fietsenwinkel scoort op verschillende vlakken erg goed. De winkel krijgt voor de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteit verhouding een 9,7. Door het hoge aantal beoordelingen is het gemiddelde cijfer erg betrouwbaar.

Op de tweede plek staat Go Fast Fietsen uit Utrecht. Zij krijgen een 9,7 op basis van 153 beoordelingen. Op de derde plaats staat Rijwielcentrum Penninga uit Grijpsker. Zij krijgen een 9,6. Op de vierde plaats staat Ado Bike uit Breda, zij scoren een 9,4. Tot slot staat Giant store van Bebber op de vijfde plaats. Zij scoren een 9,4.

Top vijf best beoordeelde fietsenwinkels volgens Telefoonboek.nl

Q.ouT Gemiddelde beoordeling: 9,7

Go Fast Fietsen Gemiddelde beoordeling: 9,7

Rijwielcentrum Penninga Gemiddelde beoordeling: 9,6

Ado Bike Gemiddelde beoordeling: 9,4

Giant store van Bebber Gemiddelde beoordeling: 9,4

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!