Places logo
Menu

Succesvolle kortingsacties opzetten met Places Deals

Succesvolle kortingsacties opzetten met Places Deals

Wilt u als ondernemer op een eenvoudige manier nieuwe klanten werven via internet? Dan introduceert Places met trots Places Deals: een nieuw en volledig gratis onderdeel van Places.nl. Met Places Deals voegt u eenvoudig uw aanbiedingen toe aan uw bedrijfsprofiel en promoot u deze gratis onder nieuwe klanten op de gloednieuwe website Beste.nl. Door een aantrekkelijke kortingsactie te maken valt u op bij nieuwe klanten en genereert u meer omzet zonder meer tijd kwijt te zijn. Een makkelijkere manier om uw bedrijf online te promoten is er niet!

Kennismakingsactie!

Zelf ontdekken hoe eenvoudig het is om succesvol uw aanbieding te plaatsen? Tot 2014 kunt u kosteloos een deal plaatsen op Beste.nl. Ook de promotie op Telefoonboek.nl is volledig gratis. Op deze manier kunnen we zo snel mogelijk op alle locatiesin Nederland aantrekkelijke aanbiedingen plaatsen. Vanaf 2014 blijft het plaatsen van aanbiedingen aantrekkelijk, met ongeveer € 5,- per deal. Maakt u voor 15 september een deal aan in Places, dan maakt u kans op een advertentiepakket ter waarde van € 399,-!* ipad-iphone-beste

Beste.nl: de beste aanbiedingen bij u in de buurt

Beste.nl is dé splinternieuwe website van Telefoonboek. Hier vindt u aanbiedingen en kortingsacties van lokale ondernemers en landelijke ketens. Bezoekers komen naar Beste.nl voor de hoogste kortingen, de leukste gratis producten en de beste aanbiedingen. Het team van Telefoonboek heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan de ontwikkeling van Beste.nl. Sinds deze week is Beste.nl officieel in de lucht, en is het voor ondernemers mogelijk om zelf aanbiedingen te plaatsen via Places!

Maak zelf uw deal aan

Via Places maakt u heel eenvoudig zelf een kortingsactie aan. Er zijn verschillende soorten acties mogelijk, dus er is altijd een deal die bij uw bedrijf past. Heeft u nog geen account bij Places? In enkele stappen kunt u zich hier eenvoudig aanmelden. Maak uw deal aan door op het tabblad Deals te klikken. De deal die u via Places.nl maakt, komt automatisch op Beste.nl te staan. Bezoekers van Beste.nl kunnen uw deal direct downloaden en verzilveren in uw (web)winkel.

Vragen?

Heeft u vragen over Places Deals? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van een unieke deal? Wij helpen u graag, bel 024-3555299!

Voorwaarden kennismakingsactie

De kennismakingsactie voor Beste.nl loopt van 15 augustus tot 15 september. Onder alle bedrijven die in deze periode een aanbieding hebben aangemaakt, wordt een advertentiepakket op Telefoonboek verloot ter waarde van € 399,-. Hiermee kunt u een jaar lang adverteren op Telefoonboek met een advertentie boven de standaard zoekresultaten in 8 plaatsen en gericht op 8 zoekwoorden. De aanbieding moet goedgekeurd zijn door ons serviceteam om kans te maken op de prijs. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. De prijs wordt niet in geld uitgekeerd en is niet overdraagbaar.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!