Places logo
Menu

Leidse beauty praktijk komt als best beoordeelde uit onderzoek

Leidse beauty praktijk komt als best beoordeelde uit onderzoek

Leiden is een stad met een rijke historie, er is daardoor veel te zien en ontdekken in de mooie binnenstad. Daarnaast zijn er ook verschillende bedrijven te vinden in Leiden. Maar welke bedrijven worden het beste beoordeeld door klanten? Telefoonboek.nl heeft op basis van haar data een top vijf van de best beoordeelde bedrijven in Leiden gemaakt.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers contactinformatie van een bedrijf vinden, daarnaast kunnen zij ook een beoordeling toekennen aan een bedrijf. Hierbij geeft de klant het bedrijf een score op basis van de algemene indruk, de service en de prijs-kwaliteitverhouding. De verschillende beoordelingen over het bedrijf leveren samen een gemiddeld cijfer op. Aan de hand van deze gemiddelde cijfers is een top vijf opgesteld. Zo kunt u in een oogopslag zien welke bedrijven in Leiden een goede beoordeling krijgen.

Best beoordeelde bedrijven in in Leiden

Het best beoordeelde bedrijf in Leiden, volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl, is Body & Beauty. Deze praktijk is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging, ontharingstechnieken en medische pedicure behandelingen. Bezoekers zijn erg tevreden over de praktijk, het bedrijf krijgt namelijk gemiddeld een 10 op basis van 61 beoordelingen. Op de tweede plaats staat Atlas Argan Company, een groothandel en webwinkel in Arganolie en aanverwante producten. De winkel krijgt een 9.9 op basis van 22 beoordelingen. Op de derde plaats staat Tolkbureau Havin Ahmad, gespecialiseerd in Koerdisch-Nederlands en Nederlands-Koerdisch. Het tolkbureau zorgt voor veel tevreden klanten, het krijgt namelijk gemiddeld een 9.6 op basis van 157 beoordelingen. Dameskleding- en schoenenwinkel Passion for you staat samen met bloemenwinkel Jeffrey van Delft op de vierde plaats. Beide winkels scoren een 9.4 op basis van 25 beoordelingen.

Top vijf best beoordeelde bedrijven

Body & Beauty Gemiddelde beoordeling: 10

Atlas Argan Company Gemiddelde beoordeling: 9.9

Tolkbureau Havin Ahmad Gemiddelde beoordeling: 9.6

Passion for you Gemiddelde beoordeling: 9.4

Jeffrey van Delft Gemiddelde beoordeling: 9.4

Uiterlijke verzorging

Het lijkt erop dat uiterlijke verzorging voor veel Leidenaren belangrijk is, er staat namelijk een beautysalon, Arganolie winkel en dameskleding winkel in de top vijf van best beoordeelde bedrijven. De genoemde bedrijven kunnen erg tevreden zijn met hun beoordeling, ze krijgen namelijk allemaal een cijfer boven de negen.

Foto: Google

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!