Places logo
Menu

Hoogeveners meest ontevreden over BCC vestiging

Hoogeveners meest ontevreden over BCC vestiging

Hoogeveen is een middelgrote stad in de provincie Drenthe. De gemeente telt zo"n 55.000 inwoners. Het langste kunstwerk van Europa, De Cascade, bevindt zich in Hoogeveen en loopt dwars door de stad. Telefoonboek.nl zocht uit welke bedrijven in de stad het slechtst beoordeeld worden.

Beoordelingen

Naast voor contactinformatie van bedrijven kan men bij Telefoonboek.nl ook terecht om beoordelingen en geschreven reviews achter te laten. Bezoekers beoordelen bedrijven op basis van hun algemene indruk, de service en de prijs-kwaliteitverhouding. Deze drie factoren vormen samen een gemiddeld cijfer. Hieraan kan men ook een geschreven review toevoegen om bijvoorbeeld het cijfer toe te lichten of extra informatie te geven over hun ervaring met het bedrijf.

Slechtst beoordeelde bedrijven van Hoogeveen

Met een gemiddelde score van een 4,0 uit 111 beoordelingen, is de BCC vestiging in Hoogeveen het slechtst beoordeelde bedrijf. Op de tweede plaats staat E-Stores B.V. meteen 2,9 op basis van 89 beoordelingen. Het bedrijf verkoopt telefoon accessoires en benodigdheden. De Vodafone winkel in Hoogeveen is 78 keer beoordeeld en scoort gemiddeld een 3,8. "Vodafone winkel" is bij Telefoonboek.nl tevens de meest gezochte zoekterm voor Hoogeveen. SD Stellingdiscount adviseert op het gebied van online-marketing en ontwikkelt en onderhoudt websites. Hiervoor krijgt het bedrijf een 2,4, op basis van 73 beoordelingen. Het CBR Examencentrum in Hoogeveen kreeg de minste beoordelingen uit deze lijst, namelijk 55. Op basis van deze 55 beoordelingen scoort het centrum een 3,3.

Slechtst beoordeelde bedrijven op een rij

BCC - Gemiddelde beoordeling: 4,0 (111)

E-Stores B.V. - Gemiddelde beoordeling: 2,9 (89)

Vodafone winkel - Gemiddelde beoordeling: 3,8 (78)

SD Stellingdiscount - Gemiddelde beoordeling: 2,4 (73)

CBR Examencentrum - Gemiddelde beoordeling: 3,3 (55)

Hoogeveners niet tevreden over ketens

Uit deze cijfers blijkt dat mensen uit Hoogeveen vooral ontevreden zijn over de Hoogeveense vestigingen van grotere bedrijven. De bewoners lijken vooral in de Vodafone winkel geïnteresseerd. Het bedrijf hoort namelijk niet alleen bij de slechtst beoordeelde bedrijven, maar is ook de meest gezochte zoekterm. Of dat laatste positief of negatief is, is nog maar de vraag.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!