Places logo
Menu

Goede voornemens in januari: dit zijn drie leuke inhakers van de afgelopen jaren

Goede voornemens in januari: dit zijn drie leuke inhakers van de afgelopen jaren

December is een feestelijke maand met sinterklaas, kerst en de jaarwisseling. Daar heb je wellicht al op ingehaakt. In januari kun je het beste meteen al in het begin van de maand inhaken. De eerste week van het jaar staat voor veel Nederlanders namelijk in het teken van goede voornemens: van meer bewegen tot minder alcohol drinken en van stoppen met roken tot meer tijd vrijmaken voor familie en vrienden. Hoe hebben andere bedrijven hier voorgaande jaren op ingespeeld? Je vindt de drie leukste voorbeelden en de lessen die je daar als bedrijf uit kan halen hieronder.

1. Goede voornemens op de werkvloer

Deze inhaker van Tempo-Team laat zien dat goede voornemens niet alleen privé hoeven te zijn maar ook op de werkvloer te vinden zijn. Dit past goed bij het werkgebied van Tempo-Team (recruitment). Blijf vooral dicht bij je eigen bedrijf wanneer je inhaakt op goede voornemens.

Bron: https://www.facebook.com/TempoTeamNL/

2. Opgeruimd staat netjes

Ook Hema haakt leuk in op een goed voornemen: een opgeruimd leven. Een mooie vertaling van dit voornemen met een duidelijke link naar producten van Hema. Je kunt ervoor kiezen om een actie rondom één van je producten te koppelen aan een inhaker.

Bron: https://www.hema.nl

3. Goed voornemen nummer één

Sporten en gezond eten staat met stip op één in het lijstje meest genoemde goede voornemens. Daar speelt Wehkamp slim op in in haar e-mailnieuwsbrief door een opvallende afbeelding te kiezen rondom dit voornemen. Zet hier een goede call-to-action bij om klanten aan te spreken, zoals 'koop hier alles wat je nodig hebt om het jaar gezond te beginnen'.

Bron: https://www.wehkamp.nl

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!