Places logo
Menu

Online retailer Wehkamp en elektronica expert BBC gaan samenwerking aan

Online retailer Wehkamp en elektronica expert BBC gaan samenwerking aan

Wehkamp, een van Nederlands grootste online retailers, gaat een samenwerking aan met elektronicaketen BBC. Beide bedrijven geven aan verheugd te zijn over de samenwerking en spreken over de voordelen die het klanten gaat opleveren.

Wehkamp biedt straks elektronica aan

Wehkamp richt zich vooral op gezinnen. Volgens hun redenering zijn gezinnen niet alleen geïnteresseerd in artikelen op het gebied van mode, beauty, wonen, baby"s en kinderen, maar ook in bijvoorbeeld witgoed. Dankzij de samenwerking met BBC kan Wehkamp hun klanten op den duur ook elektronica aanbieden. De vaste klanten van Wehkamp hoeven dan niet naar een andere website voor dit soort producten. Op deze manier kan Wehkamp volgens CEO Piet Coelewijn "verder bouwen aan de ultieme klantervaring voor gezinnen in Nederland". De samenwerking biedt Wehkamp de mogelijkheid om klanten op hun eigen platform, met alle services die daarbij horen, elektronische apparaten aan te bieden, mét de expertise van ervaren en deskundig elektronicawinkel BBC.

Wehkamp helpt BBC elektronica leuk, makkelijk en bereikbaar te maken

BBC, die al vijftig jaar autoriteit is het gebied van elektronica, mag op haar beurt gebruik gaan maken van de bezorgopties en betaaldiensten van Wehkamp. De samenwerking is onderdeel van BBC"s doel om "elektronica leuk, makkelijk en bereikbaar te maken voor klanten", aldus BBC CEO Herman Bramer. De samenwerking levert volgens hem "een fantastisch aanbod voor de Nederlandse consument" op.

Een win-win-situatie dus, zowel voor klanten als voor de twee bedrijven. De samenwerking start officieel eind oktober. Vanaf dat moment zal de samenwerking gefaseerd uitgebreid worden. De veranderingen, en vooral voordelen, zullen vanaf de start merkbaar zijn voor klanten.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!