Places logo
Menu

Genieten op vakantie dankzij Places Antwoordservice

Genieten op vakantie dankzij Places Antwoordservice

U heeft een eigen bedrijf, maar wil toch graag even van een welverdiende vakantie genieten. Enerzijds wilt u niet gestoord worden door telefoontjes en dringende mailtjes van klanten en anderzijds wilt u uw klanten tevreden stellen. Places vertelt u in deze blog wat u als (zelfstandig) ondernemer kunt doen om uw klanten goed te informeren terwijl u op vakantie bent.

Bereikbaar tijdens de vakantie

De verwachtingen van klanten qua bereikbaarheid liggen op dit moment erg hoog. Ook tijdens de zomer gaat men er namelijk vanuit dat uw onderneming goed bereikbaar is. Uit onderzoek is gebleken dat u het als ondernemer waarschijnlijk ook vanzelfsprekend vindt om zakelijke berichten te checken tijdens de vakantie. Dit zorgt er echter wel voor dat u minder tot rust komt tijdens u vakantie.

Voorbereiden, doseren en communiceren

Om toch te ontspannen tijdens de vakantie en uw klanten en eventueel medewerkers tevreden te houden, is het zeker van belang om u goed voor te bereiden en vooraf te bepalen hoe u met zakelijke berichten om wilt gaan tijdens uw vakantie. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw berichten elke twee dagen te checken en daarna uw zakelijke telefoon of laptop weer uit te schakelen, zodat u uw vakantie zonder al te veel zorgen voort kunt zetten. Daarnaast zult u uw klanten en medewerkers op de hoogte moeten stellen van uw tijdelijke afwezigheid. Het moet duidelijk zijn voor welke periode u afwezig bent, of u in deze periode af en toe bereikbaar bent en via welk medium er dan eventueel kan worden gecommuniceerd. Dit kan onder andere door een out-of-office bericht in te spreken in uw voicemail en te zorgen dat er automatisch een e-mail met uw vermelde afwezigheid teruggestuurd wordt, wanneer u een e-mail ontvangt. Op deze manier zullen uw klanten meer begrip hebben voor het feit dat uw bereikbaarheid tijdelijk wat minder is.

Places Antwoordservice

U kunt er ook voor kiezen om uw bedrijf tijdens uw vakantie toch altijd (24/7!) telefonisch bereikbaar te laten zijn. Dit kan door middel van Places Antwoordservice. De telefoon wordt door onze medewerkers opgenomen zoals u wenst. Zij noteren vragen of opmerkingen van klanten, zodat u hier een notificatie van krijgt die u te allen tijde kunt openen. Ook kunt u er voor kiezen om de klant bij dringende situaties met u te laten doorverbinden. Met onze antwoordservice vergroot u niet alleen het serviceniveau van uw bedrijf, maar zorgt u er ook voor dat potentiële klanten niet verloren gaan. Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Bel dan 024 - 2031007 voor een voorbeeldgesprek. Voor meer informatie en vrijblijvend advies zijn wij te bereiken via het nummer 024 - 3506953. Wij wensen u een prettige vakantie!

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!