Places logo
Menu

Eerste editie van de LiveCommunity Masterclass op 9 juli

Eerste editie van de LiveCommunity Masterclass op 9 juli

Er komt een online platform voor opdrachtgevers binnen de Evenementen- en Festivalbranche: LiveCommunity.nl. Dit is een gesloten en onafhankelijk online platform die vraag en aanbod binnen de branche beter bij elkaar moet gaan brengen.

Het platform zit naar eigen zeggen vol kennis, relevant nieuws en netwerkmogelijkheden, waarin geen ruimte zal zijn voor commerciële uitingen. Opdrachtgevers kunnen kosteloos een lidmaatschap aanvragen via LiveCommunity.nl.

LiveCommunity Masterclass

Het platform heeft aangegeven twee á drie keer per jaar een Masterclass te gaan geven. De eerste zal plaatsvinden op 9 juli van 13:30 tot 17:30 en zal draaien om 'de Kracht van Online Communities'.

Cor Hospes zal als bekende merkjournalist de gasten meenemen in de wereld van communities. Arjen Lemstra (Organisator EventSummit), Bas Derks (Beam) en Erwin Wijman (auteur van o.a. Hoe verkoop je alles) en de oprichters van Rumag (producent van satirisch getinte kleding) zullen hem ondersteunen. Als Opdrachtgever is het evenement met een flinke korting te bezoeken. Geïnteresseerd? U kunt zich nog inschrijven.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!