Eerste editie van de LiveCommunity Masterclass op 9 juliEerste editie van de LiveCommunity Masterclass op 9 juli

Er komt een online platform voor opdrachtgevers binnen de Evenementen- en Festivalbranche: LiveCommunity.nl. Dit is een gesloten en onafhankelijk online platform die vraag en aanbod binnen de branche beter bij elkaar moet gaan brengen.

Het platform zit naar eigen zeggen vol kennis, relevant nieuws en netwerkmogelijkheden, waarin geen ruimte zal zijn voor commerciële uitingen. Opdrachtgevers kunnen kosteloos een lidmaatschap aanvragen via LiveCommunity.nl.

LiveCommunity Masterclass

Het platform heeft aangegeven twee á drie keer per jaar een Masterclass te gaan geven. De eerste zal plaatsvinden op 9 juli van 13:30 tot 17:30 en zal draaien om 'de Kracht van Online Communities'.

Cor Hospes zal als bekende merkjournalist de gasten meenemen in de wereld van communities. Arjen Lemstra (Organisator EventSummit), Bas Derks (Beam) en Erwin Wijman (auteur van o.a. Hoe verkoop je alles) en de oprichters van Rumag (producent van satirisch getinte kleding) zullen hem ondersteunen. Als Opdrachtgever is het evenement met een flinke korting te bezoeken. Geïnteresseerd? U kunt zich nog inschrijven.

Foto: Bigstock


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek