Places logo
Menu

Een blik op de beoordelingen van cliënten: vijf goed beoordeelde advocatenkantoren

Een blik op de beoordelingen van cliënten: vijf goed beoordeelde advocatenkantoren

Particulieren of bedrijven die op zoek zijn naar een goede advocaat lezen regelmatig beoordelingen van cliënten die hun voor zijn gegaan. Met deze beoordelingen kunnen mensen een beeld krijgen van de advocaten. Welke advocaten doen net dat beetje extra en welke advocaten worden minder goed beoordeeld? In dit artikel worden vijf uitstekend beoordeelde advocatenkantoren op een rij gezet. De top vijf is gebaseerd op het aantal beoordelingen op Telefoonboek.nl.

Beoordelingen

Door advocaten te beoordelen helpen mensen andere cliënten bij het kiezen van een advocaat. Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers terecht voor het vinden van telefoonnummers en adresgegevens van bedrijven. Naast het vinden van bedrijfsgegevens kunnen bezoekers een beoordeling achterlaten. Dit kan met een cijfer tussen de 1 en 10 en met een geschreven beoordeling. Op basis van de gegeven cijfers is een top vijf van best beoordeelde advocatenkantoren opgesteld. Bedrijven komen alleen in aanmerking voor de top vijf als zij meer dan 40 unieke beoordelingen hebben ontvangen.

Beste advocatenkantoren

Benamar advocaat uit Almere wordt door bezoekers van Telefoonboek.nl als beste advocatenkantoor beoordeeld. Het kantoor ontvangt gemiddeld een 9.4 op basis van 87 verschillende beoordelingen. Benamar Advocaat heeft zich onder andere gespecialiseerd in arbeidsrecht, incasso en dagvaarding. Advocatenkantoor Govers uit Tilburg wordt ook goed beoordeeld. Op basis van 70 beoordelingen krijgt dit advocatenkantoor gemiddeld een 9.1. Het kantoor helpt zowel particulieren als bedrijven en voorziet hen van advies en bijstand gedurende een procedure.

Koevoets Advocaten is gevestigd in het centrum van Rotterdam en staat op de derde plaats. Het advocatenkantoor is gericht op Strafrecht en Immigratie. Koevoets Advocaten is mede bekend om haar China Desk en wordt daardoor bijzonder gewaardeerd binnen de Chinese gemeenschap in Nederland en Europa. Het kantoor krijgt een goed cijfer, gemiddeld een 9 op basis van 53 verschillende beoordelingen.

Bij Scheiden in de NoordKop kunnen echtparen terecht voor deskundige hulp en advies door een echtscheidingsspecialist. Scheiden in de NoordKop krijgt op basis van 61 beoordelingen een 8.7 gemiddeld. Tot slot staat Flinck Advocaten op de vijfde plaats, klanten beoordelen dit advocatenbureau met een 8.7 gemiddeld. De advocaten bij Flinck Advocaten houden zich bezig met zowel de koop als verkoop van vastgoed en het huren en verhuren van woon- en bedrijfsruimte.

Best beoordeelde advocatenkantoren volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl

  1. Benamar Advocaat uit Almere - 9.4 gemiddeld op basis van 87 beoordelingen;
  2. Advocatenkantoor Govers uit Tilburg - 9.1 gemiddeld op basis van 70 beoordelingen;
  3. Koevoets Advocaten B.V. uit Rotterdam - 9.0 gemiddeld op basis van 53 beoordelingen;
  4. Scheiden in de NoordKop uit Burgerbrug - 8.7 gemiddeld op basis van 61 beoordelingen;
  5. Flinck Advocaten uit Amsterdam - 8.6 gemiddeld op basis van 45 beoordelingen.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!