Places logo
Menu

Dit zijn de vijf best beoordeelde makelaars

Dit zijn de vijf best beoordeelde makelaars

Het uitzoeken van een goede, betrouwbare makelaar is nogal een persoonlijke kwestie. Wanneer het gaat om de koop of verkoop van een huis is het belangrijk dat een makelaar precies weet wat uw wensen zijn en, niet onbelangrijk, uw financiële opties zijn. In de database van Telefoonboek.nl staan 531 makelaarskantoren geregistreerd. Hier leest u welke vijf kantoren door onze bezoekers als best worden gewaardeerd.

Ratings

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte telefoonnummer. Hierbij kunnen zij de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitsverhouding beoordelen. Een bedrijf moet minimaal tien van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Vastgoed

Eén makerlaardij kreeg de maximale beoordeling: Van Breukelen Levensloopbestendig, een onroerend goed makelaar uit Soest, kreeg het cijfer tien toebedeeld. Ook de nummer twee is een makelaarskantoor van een bijzondere categorie. Kuiper Agrarische Makelaardij kreeg met een 9,3 de op één na hoogste beoordeling. Overigens gaat het bij drie van de vijf bedrijven om vastgoedmakelaars.

Top vijf best beoordeelde makelaars volgend bezoekers Telefoonboek.nl

1. Van Breukelen Levensloopbestendig

Soest Gemiddelde beoordeling: 10

2. Kuiper Agrarische Makelaardij

Veendam Gemiddelde beoordeling: 9,3

3. Prevoo Vastgoed

Heerlen Gemiddelde beoordeling: 9,2

4. Duresta Real Estate Solutions

Eindhoven Gemiddelde beoordeling: 9,1

5. LiVastGO Makelaardij

Sommelsdijk Gemiddelde beoordeling: 8,8

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!