Dit zijn de vijf best beoordeelde makelaarsDit zijn de vijf best beoordeelde makelaars

Het uitzoeken van een goede, betrouwbare makelaar is nogal een persoonlijke kwestie. Wanneer het gaat om de koop of verkoop van een huis is het belangrijk dat een makelaar precies weet wat uw wensen zijn en, niet onbelangrijk, uw financiële opties zijn. In de database van Telefoonboek.nl staan 531 makelaarskantoren geregistreerd. Hier leest u welke vijf kantoren door onze bezoekers als best worden gewaardeerd.

Ratings

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte telefoonnummer. Hierbij kunnen zij de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitsverhouding beoordelen. Een bedrijf moet minimaal tien van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Vastgoed

Eén makerlaardij kreeg de maximale beoordeling: Van Breukelen Levensloopbestendig, een onroerend goed makelaar uit Soest, kreeg het cijfer tien toebedeeld. Ook de nummer twee is een makelaarskantoor van een bijzondere categorie. Kuiper Agrarische Makelaardij kreeg met een 9,3 de op één na hoogste beoordeling. Overigens gaat het bij drie van de vijf bedrijven om vastgoedmakelaars.

Top vijf best beoordeelde makelaars volgend bezoekers Telefoonboek.nl

1. Van Breukelen Levensloopbestendig

Soest Gemiddelde beoordeling: 10

2. Kuiper Agrarische Makelaardij

Veendam Gemiddelde beoordeling: 9,3

3. Prevoo Vastgoed

Heerlen Gemiddelde beoordeling: 9,2

4. Duresta Real Estate Solutions

Eindhoven Gemiddelde beoordeling: 9,1

5. LiVastGO Makelaardij

Sommelsdijk Gemiddelde beoordeling: 8,8


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek