Places logo
Menu

Dit zijn de beste bedrijven in Den Bosch volgens Telefoonboek.nl

Dit zijn de beste bedrijven in Den Bosch volgens Telefoonboek.nl

Den Bosch is een stad in Noord-Brabant en kent vele diverse bedrijven. Places.nl onderzocht welke bedrijven in Den Bosch het beste beoordeeld worden en waarom ze deze hoge waardering van klanten krijgen. Ben je op zoek naar een bedrijf of wil je jouw bedrijf ook aanmelden op Telefoonboek.nl? Dat kan hier.

#1 APK Centrum Den Bosch

Dit garagebedrijf in Den Bosch scoort het beste van alle bedrijven in de stad. APK Centrum Den Bosch scoort een 10 op basis van 41 ratings. Klanten geven aan het bedrijf te waarderen omdat het een goede en snelle service biedt.

#2 Willems Van Bladel Advocaten

Ook dit bedrijf scoort een 10, gebaseerd op 33 beoordelingen. Willems Van Bladel Advocaten is een advocatenbureau dat helpt bij allerlei juridische problemen. Volgens klanten lossen de advocaten van dit bedrijf snel een probleem op. Ook verloopt het contact makkelijk en snel.

"Wij raden een ieder aan om bij juridische problemen toch even contact op te nemen met Willems Van Bladel Advocaten. Het is een klein advocatenkantoor en misschien daarom wel zo succesvol. Daardoor verlopen de contacten ook direct en snel." - Toon van der Lee

#3 Bert Jewelry

Bert Jewelry is een winkel en verkoopt diverse sieraden. Deze winkel krijgt ook een 10 van klanten, gebaseerd op 19 reviews. Volgens klanten is het een mooie winkel en worden ze goed en uitgebreid geholpen.

"Bert neemt de tijd voor een goed advies." - Jan Steijn

#4 Modehuis De Bruin

Dit modehuis specialiseert zich in dameskleding en baby cadeauartikelen en is al ruim zestig jaar een begrip in Den Bosch. Dit bedrijf krijgt een 10 van klanten, gebaseerd op 18 beoordelingen.

#5 Hygienic Plus Services

Hygienic Plus Services zorgt ervoor dat het matras van je bed wordt gereinigd. Dit bedrijf krijgt een 10, ook gebaseerd op 18 reviews. Klanten waarderen de snelle hulp en de goede service van het bedrijf.

"Ontzettend blij met de service. Alle matrassen in het huis laten schoonmaken en ze ruiken als nieuw! Een jong bedrijf wat zich super goed aan het ontwikkelen is. Zeker aan te raden!" - Erik van de Plas


Foto: Canva

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!