Places logo
Menu

Dit is hoe Places.nl jouw onderneming (gratis) helpt op online gebied tijdens de coronacrisis

Dit is hoe Places.nl jouw onderneming (gratis) helpt op online gebied tijdens de coronacrisis

De coronacrisis raakt de economie recht in het hart. Bedrijven hebben het zwaar en doen er alles aan om hun hoofd boven water te houden. Vooral voor veel kleine ondernemingen zijn het onzekere tijden. Gelukkig biedt het kabinet voor veel kleine ondernemingen een financieel steuntje in de rug. Maar de meeste ondernemers kunnen hier waarschijnlijk niet maanden op teren.. Daarom helpt Places.nl ondernemingen kosteloos op online gebied in deze moeilijke tijd. Wil je weten hoe en wat? Lees dan snel verder.

Gratis online vindbaarheid

Voor veel kleine bedrijven is het tijdens de coronacrisis lastig om op online gebied alles op een rijtje te hebben. Van kloppende contactgegevens tot gewijzigde openingstijden, als ondernemer wil je de juiste informatie geven aan je (potentiële) klanten. Dit is waar Places.nl ondernemers helpt.

Zo is het mogelijk om je bedrijf via Places.nl gratis online vindbaar te maken bij Google (Mijn Bedrijf), Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Naast het vindbaar zijn bij deze kanalen is het juist nu belangrijk om de bedrijfsinformatie actueel en kloppend te houden. Als je als ondernemer moeite hebt met het actueel houden, instellen of wijzigen van deze bedrijfsgegevens, dan kun je contact opnemen en helpt Places.nl hierbij.

Google Mijn Bedrijf support

Google (Mijn Bedrijf) is een belangrijk kanaal en omdat we partner zijn met Google bieden we ook met betrekking tot dit kanaal ondersteuning. Er zijn door deze coronacrisis bepaalde nieuwe functies toegevoegd waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Zo is het nu mogelijk om aan te geven dat je producten ook thuis bezorgt kunnen worden bij klanten of dat klanten het kunnen afhalen. Ben je geheel gesloten? Dan is het aan te raden om de tijdelijk gesloten optie te gebruiken.

Hulp nodig?

Places.nl helpt je graag jouw bedrijfsgegevens actueel te houden. Kan je onze hulp goed gebruiken? Neem dan contact op met ons! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 024-3555299 of je kan ons mailen via info@places.nl.

Foto: Canva

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!