Places logo
Menu

Deskundig personeel wordt gewaardeerd bij winkels in Doetinchem

Deskundig personeel wordt gewaardeerd bij winkels in Doetinchem

Doetinchem is al sinds de middeleeuwen een belangrijke handels- en ontmoetingsplaats. Sinds 1236 heeft 'het centrum van de Achterhoek' stadsrechten. Tegenwoordig telt de Gelderse stad 44.600 inwoners en is ook het centrum flink uitgebreid: er zijn hier veel winkels en horecagelegenheden te vinden. Telefoonboek.nl onderzocht welke Doetinchemse bedrijven goed scoren onder haar bezoekers.

Onderzoek

Op Telefoonboek.nl is er de mogelijkheid voor bezoekers om een beoordeling voor een bedrijf achter te laten. Deze beoordeling bestaat uit drie verschillende cijfers, namelijk algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding, die samen een gemiddelde vormen. De bedrijven met de hoogste gemiddelde scores zijn opgenomen in onderstaande top vijf. Voorwaarde hiervoor is dat de bedrijven minstens 40 keer beoordeeld zijn.

Top 5 best beoordeelde bedrijven in Doetinchem

  1. Hartemink Optiek - 115 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,9
  2. Time Cars - 52 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,8
  3. Amac Apple Premium Reseller - 106 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,6
  4. Defix Phone - 73 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,3
  5. Ron Goossens Allround Montage en Onderhoud - 130 beoordelingen met een gemiddelde van een 7,9

Verscheidenheid aan branches

De vijf best beoordeelde bedrijven komen uit verschillende branches: van optiek tot autozaak en van telefoonwinkel tot klussenbedrijf. Hartemink Optiek scoort met een 9,9 het hoogst en is ook het vaakst beoordeeld, namelijk 115 keer. De tevreden klanten zijn voornamelijk te spreken over de kennis van het personeel. Zij helpen bij de verkoop van brillen en contactlenzen en voeren oogmetingen uit. De optiek wordt op de voet gevolgd door Time Cars, dat een 9,8 scoort. Dit bedrijf biedt dienstverlening op het gebied van automotive en doet aan inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen. Misschien zit jouw droomauto er wel tussen.

Telefoon kopen en laten repareren

De nummers drie en vier hebben wel wat met elkaar gemeen: het zijn allebei telefoonzaken en ze hebben meerdere vestigingen. Defix Phone heeft nog één andere vestiging in het Gelderse Tiel en Amac Apple Premium Reseller zit zelfs op 23 locaties door heel Nederland. Amac Apple Premium Reseller in Doetinchem wordt gecomplimenteerd om het vriendelijke en deskundige personeel en de goede service. Defix Phone levert voornamelijk reparatiediensten, waar de klanten over te spreken zijn. De winkel levert een snelle service en dat zorgt mede voor de positieve reacties.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!