Places logo
Menu

De vijf meest besproken dierenwinkels op Telefoonboek.nl

De vijf meest besproken dierenwinkels op Telefoonboek.nl

Nederlanders hechten veel waarde aan hun huisdieren. Om de dieren te voorzien van de beste voeding, speelgoed en accessoires zijn zij aangewezen op de dierenwinkel. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zijn er in Nederland 1455 winkels in dierbenodigdheden actief in 2017. Uit het hoge aantal reviews (986) op Telefoonboek blijkt dat bezoekers zich graag uitlaten over hun favoriete dierenwinkels.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Bezoekers kunnen bedrijven beoordelen op Telefoonboek.nl. De klant kent een bedrijf dan een score toe op basis van de algemene indruk van het bedrijf, de service en de prijs-kwaliteitverhouding. Alle beoordelingen van klanten opgeteld leveren het bedrijf een gemiddeld cijfer op. Een bezoeker kan aan een beoordeling ook een schriftelijke review toevoegen. In totaal zijn er op de website 986 keer beoordelingen achtergelaten over dierenwinkels in Nederland. Telefoonboek.nl zocht uit in welke steden de meeste reviews over dierenwinkels zijn achtergelaten en waarover deze bezoekers zich voornamelijk uitlaten als het gaat om dierenwinkels.

Dierenwinkels populair in Brunssum

Van de 46 reviews over dierenzaken in Brunssum, zijn er slechts 6 negatief, het gemiddelde cijfer komt daarmee op een 8,7. In Brunssum laat men zich zeer positief uit over de dierenspeciaalzaak Stelo.
Deze gaan met name over de slechte telefonische bereikbaarheid van de dierenspeciaalzaak, begin van 2017. Gemiddeld scoort het bedrijf een 8,6. Met name het deskundige personeel, de service en de kwaliteit van producten en dieren krijgen veel complimenten. Ook het assortiment van de dierenzaak zou erg ruim zijn ten genoegen van de bezoekers.

Rotterdammers zijn tevreden

Van de 24 beoordelingen van dierenwinkels in Rotterdam zijn maar liefst 19 van de 23 positief over hun bezoek aan de dierenwinkel. Met name Discus Wesdijk (7,5) en Faunaland Corry"s dierenwinkel (9,5) zijn vaak positief beoordeeld. De zaak Strijker Aquarium, een speciaalzaak voor aquarium benodigdheden wordt ook goed beoordeeld. Het formaat van de winkel en het ruime assortiment wordt als positief ervaren.

Wisselende beoordelingen in Utrecht

In Utrecht is de gemiddelde beoordeling van de dierenwinkels een 7. Dit is een stuk lager in vergelijking de andere steden. De online dierenwinkel ObObO B.V. krijgt verschillende negatieve beoordelingen. Het bedrijf zou slecht bereikbaar zijn, bezoekers melden dat de telefoon niet aangenomen wordt en e-mails onbeantwoord blijven.

Bezoekers van J. Froon Dierenspeciaalzaak en Elans Dierenparadijs zijn echter meer dan tevreden over hun winkelervaring bij deze zaken. Beide bedrijven krijgen gemiddeld een 10. Met name de service, het deskundige personeel en de winkels zouden goed verzorgd zijn. Klanten geven aan zeer tevreden te zijn over hun winkelervaring.

Deskundige dierenwinkels in Wezep

In Wezep, een dorp met 13.680 inwoners aan de rand van de Veluwe, laat zich met 22 beoordelingen op Telefoonboek in het algemeen positief uit over de dierenwinkel Faunaland Ubink. Het bedrijf krijgt een 8,8. Met name de deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel krijgt complimenten. Ook de dierenspeciaalzaak de Fazant V.O.F. krijgt een goede beoordeling met een 7,9 gemiddeld.

Sliedrecht heeft geluk met hun dierenwinkel

Sliedrecht, een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland beoordeeld haar dierenwinkel Hareco Dier en Vriend met maar liefst een 9,7. De winkel krijgt op Telefoonboek.nl enkele zeer positieve reviews (19). De winkel en het deskundige personeel krijgt veel complimenten. De zaak lijkt volgens vele reviews ook veel kennis te hebben van vogels.

Opvallend is dat de reviews in deze plaatsen - gezien het hoge aantal reviews in vergelijking met andere steden- over het algemeen zeer positief zijn over de dierenwinkels. De bezoekers delen hun positieve winkelervaring blijkbaar erg graag als het aankomt om onze dierenvrienden.


Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!