Places logo
Menu

De klant in 2015: het belang van een moderne website

De klant in 2015: het belang van een moderne website

Wist u dat minstens 50% van uw potentiële klanten online op zoek gaat naar uw bedrijfsinformatie? Een goede online vindbaarheid van uw bedrijf is dus van groot belang en dat begint al bij uw website. Veel ondernemers hebben echter geen website of beschikken over een gedateerde versie. Bent u zich als ondernemer al bewust van het belang van een goede website en wilt u weten hoe u een goede website realiseert? Places vertelt u meer in deze blog.

Ontvang uw potentiële klant online met uw bedrijfswebsite

Met de komst van het internet is er razendsnel een heel nieuw online landschap ontstaan. Een van de veranderingen is dat bedrijfsgegevens niet meer in een gids worden opgezocht, maar via een online zoekmachine zoals Google. Als ondernemer wilt u dat u goed online vindbaar bent voor uw doelgroep, zodat u een grotere klantenkring kunt opbouwen. Dit kunt u realiseren door een eigen zakelijke website te maken waarop al uw contactgegevens en producten worden gepresenteerd. Zo bent u altijd vindbaar voor uw doelgroep en bent u de concurrent een stap voor.

Online zoekopdrachten nemen toe via mobiel en tablet

Het aantal zoekopdrachten dat inmiddels op tablets en smartphones uitgevoerd wordt groeit snel. Maar vaak blijken websites voorzien te zijn van gedateerde informatie en gedateerde techniek. Hierdoor zijn websites bijvoorbeeld niet responsive en wordt de leesbaarheid en bruikbaarheid van de website via de smartphone of tablet slecht. Door een zogenaamde responsive website te ontwikkelen schaalt de website mee met de afmetingen van het scherm, dit is een erg gebruiksvriendelijke techniek voor tablet en smartphone. Bent u vandaag de dag nog niet met een responsive bedrijfswebsite op het internet te vinden? Dan mist u een kans en loopt u mogelijk klanten mis!

Speel optimaal in op uw potentiële klanten met Places Websites

Places biedt u binnenkort de mogelijkheid om direct in te spelen op de kansen die een moderne website biedt met de lancering van Places Websites. Places Websites biedt u als ondernemer namelijk de mogelijkheid om heel eenvoudig in enkele stappen uw eigen professionele bedrijfswebsite vorm te geven, geheel in een design met eigen voorkeur. Zo kunt u al uw belangrijke bedrijfsinformatie presenteren en bent u direct online vindbaar voor al uw klanten en potentiële klanten, ook via tablet en mobiel! U bespaart met Places Websites tegelijkertijd een hoop kosten, want het aanmaken van uw website is gratis en u heeft het beheer in eigen handen. Heeft Places Websites uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met onze servicedesk via 024 - 3555 299, lanceer direct uw professionele bedrijfswebsite en maak van uw potentiële klanten trouwe klanten! Wij helpen u graag.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!