Places logo
Menu

Best beoordeelde verfwinkel ook bij u in de buurt

Best beoordeelde verfwinkel ook bij u in de buurt

Een likje verf aan de binnen- of buitenkant van een huis kan het huis er meteen weer als nieuw doen uitzien. De één kiest liever wit, terwijl de ander graag gaat voor een gewaagde kleur. Bij verfwinkels is altijd voor ieder wat wils. Welke verfwinkels worden het beste beoordeeld? Telefoonboek.nl zocht het uit.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Men kan op Telefoonboek.nl terecht voor allerlei zaken. Bezoekers kunnen (contact)informatie over een bedrijf vinden, maar kunnen het bedrijf ook beoordelen. De bezoeker kent een score aan het bedrijf toe op basis van de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitverhouding van een bedrijf. Dit hebben klanten ook gedaan voor verfwinkels in Nederland. Hieruit kan een top vijf van best beoordeelde verfwinkels door klanten samengesteld worden. Het gaat hierbij om de verfwinkels die uit de meeste beoordelingen de hoogste scores hebben gekregen.

De beoordelingen van de verfwinkels

De verfwinkel die het hoogste gemiddelde cijfer behaald heeft is De Verfmenger uit het Friese Leeuwarden. De Verfmenger is naast een fysieke winkel ook een webwinkel waarop verschillende merken verf aangeboden worden. De Friese verfwinkel is beoordeeld met een 9,5. Daarop volgt Lentelink Verg- en Behang B.V. uit Hengevelde. Zoals de naam al verklapt biedt deze zaak niet alleen verf, maar ook behang aan. Daarmee krijgt de winkel een 9,1. De derde best beoordeelde verfwinkel is Fa. De Vries en Zn. uit Sliedrecht. Het veelzijdige bedrijf verkoopt naast verf ook behang en aanverwante artikelen. Fa. De Vries krijgt op basis van de beoordelingen een 9,0. Gerard Portegies B.V. krijgt de vierde beste score op basis van de beoordelingen van klanten, namelijk een 8,8. Dit bedrijf heeft een breed assortiment, waar verf slechts een klein deel van uitmaakt. De zaak biedt ook behang, vloeren en raambekleding. Gerard Portegies is gelegen in Beverwijk. Verfhandel Prinsenbeek sluit de top vijf met een 8,7 op basis van de meeste beoordelingen, namelijk 85. De winkel biedt naast verf ook behang en aanverwante artikelen en is gelegen in het gelijknamige Brabantse dorp Prinsenbeek.

Beste verfwinkels mooi verdeeld over Nederland

Elke verfwinkel in de top vijf bevindt zich in een andere provincie. De provincies Friesland, Overijssel, Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant mogen zich daardoor allen gelukkig prijzen met één van de best beoordeelde verfwinkels van Nederland. Voor een bezoek aan één van de best beoordeelde verfwinkels hoeft u dus nooit ver.

Top vijf best beoordeelde verfwinkels

De Verfmenger - Gemiddelde beoordeling: 9,5

Lentelink Verf- en Behang B.V. - Gemiddelde beoordeling: 9,1

Fa. De Vries en Zn. - Gemiddelde beoordeling: 9,0

Gerard Portegies B.V. - Gemiddelde beoordeling: 8,8

Verfhandel Prinsenbeek - Gemiddelde beoordeling: 8,7

Foto: Pixabay.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!