Places logo
Menu

Best beoordeelde kledingwinkels bevinden zich in Gelderland

Best beoordeelde kledingwinkels bevinden zich in Gelderland

Winkelen doen we vandaag de dag steeds vaker online. Toch zijn er nog altijd mensen die liever een fysieke winkel instappen om op zoek te gaan naar kleding. Daarvoor is het handig om te weten welke kledingwinkels het best beoordeeld zijn. In dit artikel vindt u de beoordelingen van herenkledingwinkels.

Beoordelingen

Op Telefoonboek.nl vindt men niet alleen contactinformatie van particulieren en bedrijven, maar kan men ook terecht om bedrijven te beoordelen. Zij beoordelen de bedrijven dan op algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Deze drie beoordelingen leveren samen een cijfer op.

Best beoordeelde herenkledingwinkels

De lijst van best beoordeelde kledingzaken voor heren is gebaseerd op de hoogste score uit de grootste aantallen beoordelingen. Het bedrijf dat het hoogste cijfer scoort is Bordenga Menswear uit Wierden (Overijssel). De zaak krijgt een 10 op basis van 16 beoordelingen. De kledingwinkel verkoopt verschillende populaire merken voor herenkleding. De op één na hoogste beoordeling is voor Milano Store uit Sittard (Limburg), die uit 21 beoordelingen een 8,7 ontvangt. De herenzaak verkoopt allerlei merken, waaronder designermerken. Toes Vakkleding is tevens met een 8,7 beoordeeld uit 21 beoordelingen. Het in Ede (Gelderland) gevestigde bedrijf is gespecialiseerd in nette mannenkleding. Het bedrijf dat de meeste beoordelingen heeft ontvangen, is Frederiks Mannenmode By Jessi uit Hengelo (Gelderland). Het bedrijf scoort een 8,6 op basis van 41 beoordelingen. De zaak biedt naar eigen zeggen een breed assortiment waardoor zowel de klassieke als moderne man er zal slagen. De lijst wordt gesloten door H. Ottevanger uit Ridderkerk (Zuid-Holland), waar men terecht kan voor deskundig en eerlijk advies. De klassieke mannenmodezaak is beoordeeld met een 8,6 uit 16 beoordelingen.

De top vijf op een rij

Bordenga Menswear - Gemiddelde beoordeling: 10

Milano Store - Gemiddelde beoordeling: 8,7

Toes Vakkleding - Gemiddelde beoordeling: 8,7

Frederiks Mannenmode By Jessi - Gemiddelde beoordeling: 8,6

H.Ottevanger - Gemiddelde beoordeling: 8,6

Best beoordeelde winkels bevinden zich in Gelderland

Twee van de best beoordeelde kledingzaken bevinden zich in de provincie Gelderland. De overige drie kledingzaken bevinden zich verspreid over Nederland.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!