Places logo
Menu

Vertalers er is nog werk aan de winkel: websites vaak niet beveiligd en responsive

Vertalers er is nog werk aan de winkel: websites vaak niet beveiligd en responsive

Werkt u als vertaler? Dan is het belangrijk om te beschikken over een goede website om goed vindbaar te zijn en te blijven. Vertalers zijn door de groeiende globalisering belangrijker dan ooit. Door de groei van internet kan iedereen online informatie vinden en is het belangrijk voor bedrijven dat hun boodschap in verschillende talen leesbaar is. Een vertaler is erg belangrijk om teksten aansprekend en nauwkeurig te vertalen. Als vertaler kunt u er dus op rekenen dat regelmatig bedrijven online naar u op zoek zijn. Maar hoe is het gesteld met de online vindbaarheid van vertalers? Places.nl zocht het uit en kwam tot de conclusie dat er nog veel te winnen valt op online gebied van vertalers.

Slechts 21% beschikt over een werkende website

Anno 2019 is een goed werkende website van essentieel belang en een belangrijk onderdeel van de online marketing van een vertaler. Het is namelijk uw visitekaartje naar uw klanten toe. Het is opmerkelijk dat van de 6.889 geregistreerde websites op Telefoonboek.nl, slechts 21% blijkt te werken. Door een goed werkende website bent u vindbaar in Google, laat u zien dat u professioneel bent en zijn uw contactgegevens duidelijk en toegankelijk voor uw potentiële klanten.

Minder dan 5% beveiligd

Het is aan te raden om uw website te beveiligen met een 'https' verbinding. Dit kan door middel van een SSL-certificaat. Van de 6.889 websites die onderzocht werden, bleken er maar 235 websites een beveiligde verbinding te hebben. Dat is nog minder dan 5%! Een Https verbinding beschermt data van uw bezoekers, en zorgt ervoor dat de gebruikers verbinding maken met de juiste website. Bovendien beloont Google websites met een beveiligde https verbinding, deze sites komen hoger in Google wat weer voordelig is voor uw online vindbaarheid.

Responsive webdesign is niet de norm

In het onderzoek is ook gekeken naar hoeveel websites beschikken over een responsive webdesign. Een responsive webdesign houdt in dat een website goed leesbaar is op elk apparaat. Dit is erg belangrijk gezien het feit dat veel mensen tegenwoordig op hun mobiele telefoons websites opzoeken. Bovendien beloont Google responsive websites door ze hoger te ranken. In het onderzoek bleken er slechts 313 websites responsive te zijn.

Dit onderzoek is gebaseerd op de data van Telefoonboek.nl. Hier vindt u geregistreerde bedrijven onder de categorie 'vertalers'. In totaal zijn de gegevens van 6.889 vertalers onderzocht.

Een professionele website laten maken hoeft niet duur en complex te zijn. Places heeft al veel ondernemers geholpen met het maken van een website tegen een voordelig tarief. Wilt u graag een website laten maken voor uw bedrijf? Vraag informatie aan en ontdek de voordelen van Places Websites.

Ontdek Places Websites

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!